Odesílání kláves - keybd_event – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Odesílání kláves - keybd_event – C / C++ – Fórum – Programujte.comOdesílání kláves - keybd_event – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Johny
~ Anonymní uživatel
78 příspěvků
2. 7. 2013   #1
-
0
-

Snažím se nasimulovat stisknutí kláves. Všechno v pohodě funguje. Jen jsem se zastavil u toho jak napsat otazník. Zkoušel jsem ty to 3 způsoby

1) keybd_event('?',0,0,0);

2) keybd_event(0x63,0,0,0); // kod z asci tabulky

3) keybd_event(VK_MENU,0xb8,0 , 0); //Alt Press

keybd_event(VK_NUMPAD6,0xb8,0 , 0);

keybd_event(VK_NUMPAD3,0xb8,0 , 0);

keybd_event(VK_MENU,0xb8,KEYEVENTF_KEYUP,0); // Alt Release

První dva způsoby jsem vyloučil, protože se mě po chvilce uvažování zdály nesmyslné a tak jsem chtěl zkusit napsat otazník pomocí stisklého Altu + 3+ 6
Jenže ani tak to nejde.

Potřebuju rychlou pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.196.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
2. 7. 2013   #2
-
0
-

#1 Johny
klávesy, které jsou na každé klávesnici jiné, budeš muset nějak namapovat. Co jsem tak našel na googlu, tak se podívej na funkci OemKeyScan (např. na msdn)

btw. To duplicitní vlákno ti mažu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 169 hostů

Podobná vlákna

C# Odesílání emailů — založil jakub

Odesílání obrázku — založil Hanzis

Odesilani formularu — založil Ondřej Karanský

Odesílání e-mailu — založil Al

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý