C# Lze detekovat kde uzivatel kreslil? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# Lze detekovat kde uzivatel kreslil? – .NET – Fórum – Programujte.comC# Lze detekovat kde uzivatel kreslil? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Vladimír
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
3. 7. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den, mám form aplikaci, kde potřebuji vyřešit akci když nakreslíte čáru pomocí drawline(), tak jestli lze nějakým způsobem detekovat, že pak kliknu zrovna na čáru, kterou jsem nakreslil, a né někam do pozadí kde nebylo kresleno?

Děkuji mnohokrát

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.133.–
Reklama
Reklama
Zed_10
Newbie
3. 7. 2013   #2
-
0
-

Asi bych si rozložil čáru do pole bodů, které bych pak porovnal s bodem, kam se kliklo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.122.223.–
Vladimir
~ Anonymní uživatel
31 příspěvků
3. 7. 2013   #3
-
0
-

Děkuji, to byl přesně můj záložní plán, kdyby nikdo nepřišel s něčím lepším :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.133.–
Evzen+2
Návštěvník
4. 7. 2013   #4
-
0
-

Lze kreslit i ve WPF a to vektorově. Takže si můžeš např. jednotlivé elementy ukládat do fronty a víš, jak šli jednotlivé elementy po sobě. 

Pak jednoduše můžeš projít kolekci "children" nad canvasem a odmazávat elementy, které chceš.

PaLo

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.183.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý