Prázdný řádek při zápisu do souboru – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prázdný řádek při zápisu do souboru – Java – Fórum – Programujte.comPrázdný řádek při zápisu do souboru – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kuba
~ Anonymní uživatel
58 příspěvků
3. 7. 2013   #1
-
0
-

Zdravim,

potřeboval bych poradit se zápisem do souboru. Nemůžu přijít na to, jestli to vůbec jde, jak udělat aby při výpisu do souboru zůstal kurzor na konci posledního řádku. Vždy mi skočí na nový a vznikne tím prázdný řádek na konci souboru. Tady je kód:

  try {
PrintWriter vystup = new PrintWriter
(new FileWriter("System.out"));
 for (int i = 0; i < pole.length; i++) { 
 vystup.println(pole[i]);
  }
 vystup.close();
}
catch (IOException e) {
System.out.println("Chyba pri zapisu");
}

Budu rád za každou radu, díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.43.28.–
Reklama
Reklama
sleepy0
Stálý člen
3. 7. 2013   #2
-
0
-

Namiesto metody println(nieco) pouzi iba print(nieco), mala by tam taka byt ak sa obre pamatam. A "\n" je escape character pre novy riadok.

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.204.–
Kuba
~ Anonymní uživatel
58 příspěvků
3. 7. 2013   #3
-
0
-

Nevim přesně jak to myslíš, zkusil jsem to takhle a to mi vypíš celý pole do jednoho řádku.

PrintWriter vystup = new PrintWriter (new FileWriter("System.out")); for (int i = 0; i < pole.length; i++) { vystup.print(pole[i]+"\n"); }

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.43.28.–
sleepy0
Stálý člen
4. 7. 2013   #4
-
0
-

To \n ti zariadkuje ak chces pisat rovnakeho riadku tak ho tam nedavaj ale daj radsej medzeru. 

vystup.print(pole[i] + " ");

// Som len poukazoval na to ze prikaz print() s "\n" roby to iste co println()
Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.204.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý