Přidání Stringu do pole – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Přidání Stringu do pole – Java – Fórum – Programujte.comPřidání Stringu do pole – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Elopes0
Duch
4. 7. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den,

potřeboval bych poradit. Nemůžu přijít na to, jak přes tlačítko přidat něco do pole. Konkrétně se jedná o toto, snažim se udělat program s možností přidání hráčů a při dosažení plnosti, náhodné rozlosování hráčů do 2 teamů (např: u fotbalu) . Řešim to přes tlačítko po kterém se mi otevře nové okno s textFieldem kam zadám jméno a potřeboval bych, aby se mi uložilo pod index 0 do pole a poté zas jiný hráč a tímto stylem např 8 hráčů s indexy 0-7. Je to nějak možné?

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Reklama
Reklama
sleepy0
Stálý člen
4. 7. 2013   #2
-
0
-

   

// Napr. globalne list s hracmi
ArrayList<Stirng> players = new ArrayList<String>(8);

// metoda
JButton button = new JButton("Add Player");

button.addActionListener(new ActionListener(){
	
	public void actionPerformed(ActionEvent e){
		JDialog dialog = createAddDialog();
		dialog.setVisible(true);
	}
});

public JDialog createAddDialog(){
	JDialog dialog = new JDialog(this, "Add Player");
	final JTextField nameField = new JTextField(30);
	JButton addPlayer = new JButton();

	// layout pojde sem
	
	addPlayer.addActionLister(new ActionListener(){
		String name = nameField.getText();
		// kontrola ci meno vyhovie
		
		//	if(!vyhovujuce)
				// generuje warning/error....
		players.add(name);
	});
	return dialog;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.204.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

Deklarace pole stringů — založil PiranhaGreg

Pole stringů/struktur ve třídě — založil Topsy Kretts

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý