Databáze ve VB6 – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Databáze ve VB6 – Visual Basic – Fórum – Programujte.comDatabáze ve VB6 – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jiří Chytil0
Věrný člen
13. 1. 2007   #1
-
0
-

Zde příliš neporadím s databázemi prakticky nepracuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Reklama
Reklama
Ondřej Sýkora0
Návštěvník
13. 1. 2007   #2
-
0
-

Taky netuším, ale zkusil bych service pack 5 nebo možná už je i vyšší. Taky jsem měl problém s databází a tohle to vyřešilo.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
forstec
Jakub Lajmon0
Věrný člen
14. 1. 2007   #3
-
0
-

sice nevie, co to konkretne potrebujes, ale odporučil by som ti google.com

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
14. 1. 2007   #4
-
0
-

no možná by tvůj problém mohl vyřešit nainstalování Data Access z instalačního CD MS Visual Studio 6.0

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Dephisto0
Newbie
16. 1. 2007   #5
-
0
-

To JMM: hm no nainstaloval jsem všechno, takže i toto by tam mělo bejt... zkusím ten service pack, ten to asi pořeší, jen ho musím nejdřív najít... jdu se po něm mrknout a pak řeknu jestli to pomohlo. Ve škole nám to jde, jsou tam openoffice, tak jsem si je dal i dom ale nic..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dephisto0
Newbie
16. 1. 2007   #6
-
0
-

To forstec: STáhl jsem si servise pack 6, nainstaloval a funguje toooooooooo. dík moc, fakt díííík moc. Jsem happpyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

SystemTray vo VB6 — založil Majox

Prevod z VB6 do C# — založil maxpower

Znak vo VB6? — založil kotlas6667

Klávesnice a VB6.0 — založil tonez

Úprava zvuku ve VB6 — založil Peršink 163 054-1

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý