Opětovné volání konstruktoru – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Opětovné volání konstruktoru – Java – Fórum – Programujte.comOpětovné volání konstruktoru – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ViliX64+1
Návštěvník
5. 7. 2013   #1
-
0
-

Zdravím, konstruktor třídy volám, když vytvářím objekt, např: 

Pes Alik = new Pes();

je ovšem způsob, jak zavolat metodu konstruktor Pes() ještě znovu později v kódu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.227.–
Vilém Zouhar
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
5. 7. 2013   #2
-
0
-

proc?

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.86.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
ViliX64+1
Návštěvník
5. 7. 2013   #3
-
0
-

Třeba mám v konstruktoru uložené určité příkazy, které nechci opisovat znovu mimo konstruktor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.227.–
Vilém Zouhar
Řešení
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
5. 7. 2013   #4
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

   

public class Neco {
    public Neco() {
        hrcprc();
    }

    public void hrcprc() {
        //proc bys to psal dvakrat?
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
ViliX64+1
Návštěvník
5. 7. 2013   #5
-
0
-

Díky za řešení, zlz ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.227.–
Vilém Zouhar
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý