Povolení Javascriptu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Povolení Javascriptu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPovolení Javascriptu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Q.
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
7. 7. 2013   #1
-
0
-

Ahoj,

prosím Vás, zkoušel jsem script pro zvětšení písma. Bohužel nefunguje asi mám zakazaný javascript, nevíte jak ho odblokovat? 

Používám Google Chrome.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title></title>
  <script language="javascript" type="text/javascript">
  function zvetsi(){
  dokument.getElementById("odstavec").style.fontSize="30pt";
  }
  </script>
  </head>
  <body>
  <p id="odstavec">Odstavec s textem.</p>
  <form>
  <input type="button" onclick="zvetsi()" value="Zvětšit" />
  </form>
  </body>
</html>

Díky za odpovědi a rady   

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
Anonymní amatér
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
7. 7. 2013   #2
-
0
-

Programujeme v angličtině, čili document a ne dokument.   

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.205.–
Q.
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
7. 7. 2013   #3
-
0
-

#2 Anonymní amatér
To už jsem si taky opravil ;-) pořád nejde ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
Anonymní amatér
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
7. 7. 2013   #4
-
0
-

Chrome->Nastavení->Zobrazit rozšířená nastavení...->Ochrana soukromí->Nastavení obsahu->Javascript

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.205.–
Q.
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
7. 7. 2013   #5
-
0
-

Tak nevím kde je problém, javascript je povolen a pořád stejně nejde :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
Anonymní amatér
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
7. 7. 2013   #6
-
0
-

Mě to funguje. Říkal jsi, že jsi tam udělal nějaký změny tak jestli chceš pomoct, tak pošli, co máš teď . Jestli je tohle jenom nějaká část, tak by bylo fajn poslat i pár věcí okolo, jestli se to s něčím nekryje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.205.–
Q.
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
7. 7. 2013   #7
-
0
-

Díky moc za ochotu, změnil jsem tam pouze to document a javascript je spuštěn a když zmáčknu f12 a console tak vyhazuje tuto chybu..

Uncaught TypeError: Object #<HTMLDocument> has no method 'getElementByid'

Zdrojový kod ještě jednou:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title></title>
  <script language="javascript" type="text/javascript">
  function zvetsi(){
  document.getElementByid("odstavec").style.fontSize="30pt";
  }
  </script>
  </head>
  <body>
  <p id="odstavec">Odstavec s textem.</p>
  <form>
  <input type="button" onclick="javascript: zvetsi() value="Zvětšit" />
  </form>
  </body>
</html>
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
agent AA
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
7. 7. 2013   #8
-
0
-

jestli ti to stale nefunguje, je mozne ze prohlížec ma v cachi uloženž chybný skript

ve chromu je vymazes: f12 - > f1 ->Genral -> Disable Cache

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.29.9.–
agent AA
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
7. 7. 2013   #9
-
0
-

anebo mozna jeste  


getElementByID

zmen toto

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.29.9.–
Q.
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
7. 7. 2013   #10
-
0
-

getElementByID to je ono, díky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý