Autoscroll prohlížeče po načtení – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Autoscroll prohlížeče po načtení – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comAutoscroll prohlížeče po načtení – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Viber
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
8. 7. 2013   #1
-
0
-

Na stránce http://table.8u.cz/ mám skript který při spuštění souboru vyskroluje okno na určitou pozici (určitý div). Vždy když stránku otevřu tak vyskrolování sice proběhne ale hned na to(zřejmě po načtení) se okno vyskroluje znovu a na naprosto libovolnou polohu. Vůbec nevím co s tím a jak takové chování zrušit...
Skript :

var curSlot = 5;
var numOfSlot = 10;

function newDivs() {
    $("body").append("<div class = 'imgBox'></div>");
}
for (var i = 0; i < numOfSlot; i++) {
    newDivs();
}
$(".imgBox").height(window.innerHeight);
scrollTo(0,$(window).height()*curSlot); 

V tagu body nic není...

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.155.–
Reklama
Reklama
Anonymní amatér
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
8. 7. 2013   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.205.–
Anonymní amatér
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
8. 7. 2013   #3
-
0
-

A řekl bych, že v tom že tu někdo nezachovává strukturu html dokumentu a ani se neráčí požít doctype ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.205.–
Viber
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
8. 7. 2013   #4
-
0
-

No tak doctype jsem přidal a stále nic :((

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.155.–
Anonymní amatér
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
9. 7. 2013   #5
-
0
-

Vlož ten kód (bez funkcí) mezi

$(document).ready.(function()
	{
		...
	}
);

a něco si o tom naštuduj, budeš to používat furt ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.205.–
Anonymní amatér
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
9. 7. 2013   #6
-
0
-

Oprava:

$(document).ready(function()
	{
		...
	}
);
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.205.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý