Syntax error, unexpected T_FOR – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Syntax error, unexpected T_FOR – PHP – Fórum – Programujte.comSyntax error, unexpected T_FOR – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Prema
~ Anonymní uživatel
34 příspěvků
10. 7. 2013   #1
-
0
-

ahoj háže mě to chybu syntax error, unexpected T_FOR něco s cyklem ale nwm si rady poradí někdo?

<?php
$prijemce = "xxxx@xxx.com";
  $odeslat = "From: ".$_POST['email']."\r\nReply-To: ".$_POST['email']."\r\n";
  $predmet = "Zpráva od ".$_POST['jmeno']."";

  $zprava = "<html>
    <head>     
        <!--<meta http-equiv='refresh' content='0; url=index.php'>      -->
        <title>Přesměrování...</title>
    </head>
    <body>
        'Jméno: <b>".$_POST['jmeno']."</b><br />';
      'Web: <b>".$_POST['web']."</b><br />';
       'Text: <b>".$_POST['text']."</b>';
        <table>
            <tr>
                <th>&nbsp;</th>
                <th>výška</th>
                <th>šířka</th>
                <th>plné</th>
                <th>prosklené</th>
                <th>rám+mříž</th>
                <th>mříž frézovaná</th>
                <th>směr let</th>
            </tr>

            <tr>
                <th>&nbsp;</th>
                <th>mm</th>
                <th>mm</th>
                <th>ks</th>
                <th>ks</th>
                <th>ks</th>
                <th>ks</th>
                <th>&nbsp;</th>
            </tr>"
            for($i = 1; $i <= (count($_POST) - 19) / 7; $i++) {
                echo "<tr>
                <td>'.$i.'</td>
                <td>'.$_POST["vyska".$i].'</td>
                <td>'.$_POST["sirka".$i].'</td>
                <td>'.$_POST["plne".$i].'</td>
                <td>'.$_POST["prosklene".$i].'</td>
                <td>'.$_POST["ram".$i].'</td>
                <td>'.$_POST["mriz".$i].'</td>
                <td>'.$_POST["leta".$i].'</td>
            </tr>";
            }
            ?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.234.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
11. 7. 2013   #2
-
0
-

1. Používej tagy pro vkládání zdrojového kódu.

2. V tom cyklu for máš echo, kde mixuješ uvozovky a apostrofy. A jak by ten zdroják byl jinak čitelný, kdybys občas použil i mezeru :)

echo "<tr>\n<td>" . $i . "</td> ........
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
CZechBoY+4
Věrný člen
11. 7. 2013   #3
-
0
-

#1 Prema
před for ti chybí středník

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Syntax error — založil Slim

Syntax error v namespace — založil fix

Print syntax error — založil Akimi Keita

Syntax Error, ale prečo? — založil Roman

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý