MPDF - převod HTML,PHP stránky do PDF – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

MPDF - převod HTML,PHP stránky do PDF – PHP – Fórum – Programujte.comMPDF - převod HTML,PHP stránky do PDF – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
ZAJDAN0
Newbie
12. 7. 2013   #1
-
-1
-
Mimo téma

Ahojte,

zápasím s knihovnou mPDF:
Debian 6 + LAMP
step 1) nakopiroval jsem slozku knihoven mPDF do /usr/share/php5/MPDF65
step 2) v souboru php.ini jsem zavedl cestu ke knihovne: include_path = ".:/usr/share/php5/MPDF56/"
step 3) v html strance jsem si vytvoril submit tlacitko:
 

<form action="/create-pdf.php" method="post" class="pdf" id="form-pdf">
<p><input type="submit" name="pdf" value="create PDF" /></p>
</form>

step 4) a nakonec vytvoril samotnou php stranku na kterou odkazuji v submitu(action), ktera obsahuje:

<?php
include('../mpdf.php');

$mpdf=new mPDF();
$mpdf->WriteHTML('<p>Hallo World</p>');
$mpdf->Output();

exit;
?>

step 5) restartoval LAMP server
step 6) vyzkoušel funkčnost, ale vygeneruje se mi blank (bílá) stránka

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.107.211.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
13. 7. 2013   #2
-
+1
-
Zajímavé

#1 ZAJDAN
zapni si debug a podivej se, jestli ti to hazi nejakou chybu, nebo warning

<?php
include('../mdpf.php');

$mpdf = new mPDF();
$mpdf->debug = true;

// write
// output
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
ZAJDAN0
Newbie
13. 7. 2013   #3
-
+1
-
Zajímavé

stále stejné..vygeneruje se blank page a žádné hlášení/debug

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
Řešení
ZAJDAN0
Newbie
12. 9. 2013   #4
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

#3 ZAJDAN
vyřešeno...nyní generuji PDF

chyba byla v cestě k mPDF

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.107.211.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Generovanie pdf pomocou mPdf — založil zelenac1

Převod do pdf formátu — založil Pebble

Vytvoření obrázku stránky z PDF — založil TomasHubik

[C#,WinForms] html do pdf — založil motorcb

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý