Zdravím..
Uměl by tu někdo udělat automatickou registraci na jednu stránku? Registraci náhodného jména, emailu a hesla.. který by se mi zapisoval do textového dokumentu?
Jsem ochoten za toto zaplatit, pokud by to někdo uměl, napište mi.
Děkuji.
Fórum › Funkcionální programování
Autoregistrace na určitou stránku
Jednoduchy js kod, ktery vygeneruje nahodny obsah policek a odesle na stranku v action. Pridanim jednoducheho ajaxu si to navic muzes pred odeslanim ulozit. Pripadne si muzes stahnout z webu databazi ceskych jmen a prijmeni a maily i nicky registrovat podle tohoto seznamu. Tim bys ziskal naprosto platna jmena i prijmeni, ktera se pak daji jen obtizne filtrovat na podvod. Jediny zasek by byl v tom, ze uz je dany clovek registrovan. A dalsi zasek muze mit server, ze odmitne registraci z jineho formulare nez jeho vlastniho. Coz teda programator musi umet osetrit, ale dnesni trend je, ze to programuje student, levne a rychle, ktery ma o zabezpeceni predstavy asi jako 7 lete dite. Obvykle lidi, co na zabezpeceni dbaji, nikdo nema rad, protoze tim komplikuji zivoty uzivatelu. Cili, tento formular ti bude bohate stacit. Staci zmenit action a nazvy policek.
<form name=f onsubmit="return odesli();" action="zpracuj.php">
<input name=name>
<input name=psw>
<input name=psw_again>
<input name=mail><input name=souhlasim>
<input type=submit>
</form>
<script>
function rndChar()
{
var n= Math.floor(Math.random()*62);
if(n<10) return n; //0-9
if(n<36) return String.fromCharCode(n+55);//A-Z
return String.fromCharCode(n+61); //a-z
}
function rndString(length)
{
var str='',i;
for (i=0;i<length;i++) {str += rndChar();}
return str;
}
function odesli()
{
var f = document.f;
f.name.value = rndString(6);
f.psw.value = rndString(10);
f.psw_again.value = f.psw.value;
f.mail.value = rndString(6) + '.' + rndString(10) + '@' + rndString(6) + '.com';
f.souhlasim.value = 1;
return true;
}
</script>
jo, nahodne znaky mam z fora http://stackoverflow.com/…n-javascript
No teda nevím.. děkuji za reakci, ale on je problém v tom, že nemám žádné znalosti ohledně programování.. navíc ta stránka má registraci přes flash.. čili to není obyčejná registrace jako jinde..
Navíc potřebuji registraci na odkaz s mým id.. čili www.neco.cz/id4567 např.. tam je pak důležitý ještě kliknout na několik věcí.. Proto jsem myslel, zdali by to nebyl někdo za finanční odměnu schopen udělat, aby stačilo zadat jen jméno, mail a heslo.. a samo to registrovalo a zapisovalo účty do txt. dokumentu.. ideálně aby stačilo psat jen captchu a vše se registrovalo náhodně..
Ono jde hlavne o to, ze ten program spoustis s konkretni ip adresou. Pripadne dalsimi odesilanymi udaji. Takze ve vysledku, kdyz admini zjisti podezrelou aktivitu a jeste pro konkretni id, tak prijdes jednak o svuj ucet a druhak treba o pristup na mnoho webovych stranek, kterym admini sdeli tvou ip. Navic dostanes zakaz os spravcu serveru, kde takovy program spustis a ti mnohem prisneji siri ip adresy tech, co delaji binec.Pokud to nebudes spoustet primo od sebe :)
Jestli by treba nebylo lepsi tech 500-5000 (pochybuji, ze nekd pujde pod mensi cenu) venovat na bonusy v te hre nez se pokouset podvadet? A bude te ta hra tak dlouho bavit?
Tak ono tam pár lidí je, kteří tohle dělají.. ale ti mi pochopitelně tohle sdělit nechtějí, jaký script používají.. Dělal jsem si ty účty ručně, z jedné ip.. a doteď se nic nestalo.. ovšem ručně mi to zabere spoustu času..
Vím, že existuje program, který registruje tyhle účty.. že stačí kliknout na "OK" a ono to ty účty vytváří, samozřejmě opsat captchu.. takže žádný script na stránky.. no.. a něco takového bych právě potřeboval.. ono to ani není hra, jedná se o jednu stránku.. jsem na ni přes rok, takže předpokládám, že tam budu i nadále.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Cron úloha v určitou hodinu — založil Forest
Generování náhodných čísel s určitou pravděpodobností — založil galis
Vlozeni BMP obrazku do souboru na urcitou pozici — založil Mutagen
Jak dostat pouze jednu urcitou hodnotu z Dataset.Table? — založil JiriVavru
Z formularu na stranku — založil Michal