Autoregistrace na určitou stránku – Funkcionální programování – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Autoregistrace na určitou stránku – Funkcionální programování – Fórum – Programujte.comAutoregistrace na určitou stránku – Funkcionální programování – Fórum – Programujte.com

 

Marek09
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
23. 7. 2013   #1
-
0
-

Zdravím..

Uměl by tu někdo udělat automatickou registraci na jednu stránku? Registraci náhodného jména, emailu a hesla.. který by se mi zapisoval do textového dokumentu?
Jsem ochoten za toto zaplatit, pokud by to někdo uměl, napište mi.

Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.198.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
24. 7. 2013   #2
-
0
-

Jednoduchy js kod, ktery vygeneruje nahodny obsah policek a odesle na stranku v action. Pridanim jednoducheho ajaxu si to navic muzes pred odeslanim ulozit. Pripadne si muzes stahnout z webu databazi ceskych jmen a prijmeni a maily i nicky registrovat podle tohoto seznamu. Tim bys ziskal naprosto platna jmena i prijmeni, ktera se pak daji jen obtizne filtrovat na podvod. Jediny zasek by byl v tom, ze uz je dany clovek registrovan. A dalsi zasek muze mit server, ze odmitne registraci z jineho formulare nez jeho vlastniho. Coz teda programator musi umet osetrit, ale dnesni trend je, ze to programuje student, levne a rychle, ktery ma o zabezpeceni predstavy asi jako 7 lete dite. Obvykle lidi, co na zabezpeceni dbaji, nikdo nema rad, protoze tim komplikuji zivoty uzivatelu. Cili, tento formular ti bude bohate stacit. Staci zmenit action a nazvy policek.

<form name=f onsubmit="return odesli();" action="zpracuj.php">
<input name=name>
<input name=psw>
<input name=psw_again>
<input name=mail><input name=souhlasim>
<input type=submit>
</form>

<script>
function rndChar()
{
var n= Math.floor(Math.random()*62);
if(n<10) return n; //0-9
if(n<36) return String.fromCharCode(n+55);//A-Z
return String.fromCharCode(n+61); //a-z
}

function rndString(length)
{
var str='',i;
for (i=0;i<length;i++) {str += rndChar();}
return str;
}

function odesli()
{
var f = document.f;
f.name.value = rndString(6);
f.psw.value = rndString(10);
f.psw_again.value = f.psw.value;
f.mail.value = rndString(6) + '.' + rndString(10) + '@' + rndString(6) + '.com';
f.souhlasim.value = 1;
return true;
}
</script>
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
24. 7. 2013   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Marek09
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
24. 7. 2013   #4
-
0
-

No teda nevím.. děkuji za reakci, ale on je problém v tom, že nemám žádné znalosti ohledně programování.. navíc ta stránka má registraci přes flash.. čili to není obyčejná registrace jako jinde..

Navíc potřebuji registraci na odkaz s mým id.. čili www.neco.cz/id4567 např.. tam je pak důležitý ještě kliknout na několik věcí.. Proto jsem myslel, zdali by to nebyl někdo za finanční odměnu schopen udělat, aby stačilo zadat jen jméno, mail a heslo.. a samo to registrovalo a zapisovalo účty do txt. dokumentu.. ideálně aby stačilo psat jen captchu a vše se registrovalo náhodně..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.198.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
24. 7. 2013   #5
-
0
-

Ono jde hlavne o to, ze ten program spoustis s konkretni ip adresou. Pripadne dalsimi odesilanymi udaji. Takze ve vysledku, kdyz admini zjisti podezrelou aktivitu a jeste pro konkretni id, tak prijdes jednak o svuj ucet a druhak treba o pristup na mnoho webovych stranek, kterym admini sdeli tvou ip. Navic dostanes zakaz os spravcu serveru, kde takovy program spustis a ti mnohem prisneji siri ip adresy tech, co delaji binec.Pokud to nebudes spoustet primo od sebe :)
Jestli by treba nebylo lepsi tech 500-5000 (pochybuji, ze nekd pujde pod mensi cenu) venovat na bonusy v te hre nez se pokouset podvadet? A bude te ta hra tak dlouho bavit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Marek09
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
24. 7. 2013   #6
-
0
-

Tak ono tam pár lidí je, kteří tohle dělají.. ale ti mi pochopitelně tohle sdělit nechtějí, jaký script používají.. Dělal jsem si ty účty ručně, z jedné ip.. a doteď se nic nestalo.. ovšem ručně mi to zabere spoustu času..

Vím, že existuje program, který registruje tyhle účty.. že stačí kliknout na "OK" a ono to ty účty vytváří, samozřejmě opsat captchu.. takže žádný script na stránky.. no.. a něco takového bych právě potřeboval.. ono to ani není hra, jedná se o jednu stránku.. jsem na ni přes rok, takže předpokládám, že tam budu i nadále.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.198.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý