Nefunguje Abort() vlákna – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nefunguje Abort() vlákna – .NET – Fórum – Programujte.comNefunguje Abort() vlákna – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Tayson0
Stálý člen
24. 7. 2013   #1
-
0
-

Mam triedu v ktorej mam metodu ktoru si spustam vo vlakne:

class communication

{

public communication()

{
    t = new Thread(new ThreadStart(listen));

}

public void listen()

{.......}

}

Vo forme potrebujem v jednej udalosti vlakno zastavit a znova spustit.

Robim to takto ze vo forme si vytvorim

communication com=new communication();

a potom spustam com.t.Start();

takto sa mi vlakno rozbehne ale ak dam com.t.Abort(); tak mi ho nezastavi.

Ako to mam zastavit ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.239.–
VladislavK0
Super člen
27. 7. 2013   #2
-
0
-

Jak si představuješ to zastaveni?

public void listen()
{
// tady je nejak smycka
while(true)
{
	// to vlakno se toci nekde tady
}
}

takže ty chceš zastavit tu smyčku???

dej tam break, a tim se to vlakno ukonci Abort je ukončení no apak ho spust znova

nic lepšího mě nenapada

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.41.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Tayson
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
31. 7. 2013   #3
-
0
-

#2 VladislavK
No nakoniec to zastavujem suspend() a spustam znova resume()..... ale ak by som pouzil break vo while tak by mi slo to abort pretoze tak to nefungovalo

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.239.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Vlakna — založil Homer

Vlakna — založil insider

Vlákna — založil blackman.ce

Vlakna — založil insider

Vlákna — založil delphak

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý