Na gafiku je výbornej už zmíněnej GIMP nebo Adobe Photoshop, na skriptování pak používám skvělej program s název PSPad - je kopletně česky a má hodně vyhytávek který usnadňujou psaní....
Fórum › HTML / XHTML
Ako začať?? prosim help..
len mi chyba vertikalna ciara ktora ohranicuje 80 ci 90 znakProgDan píše:#
# Na gafiku je výbornej už zmíněnej GIMP nebo Adobe Photoshop, na skriptování pak používám skvělej program s název PSPad - je kopletně česky a má hodně vyhytávek který usnadňujou psaní....
Vzhledem k tvý situaci, bych spíš, než po bezhlavém učení HTML a CSS, si stáhnul nějaký WYSIWYG editor. Sice jsem proti nim, ale v tomhle případě by mohli být užitečné.
To Pepino: Pridám ti aj ja niekoľko rád.
1. Hlavne si vymysli o čom ten web bude
2. Priprav si čo najviac obsahu, o design sa zatiaľ nezujímaj
3. Potom z toho niečo vytvor, snaž sa pri písaní kódu myslieť na validný kód a css, ale na začiatku to je ťažké, môžu ti v tom pomôcť tie už spomínané stránky...
4. Mne osobne na úplnom začiatku pomohla kritika. Neľútostná a krutá, ale naučí. Hoď ten svoj výtvor na hodnotenie, trebars aj sem do rubriky "Kritika webu". Oni ti už povedia čo si spravil zle ;-) ale neber to príliš osobne, niekedy je to fakt kruté.
5. No a ešte sa dá veľa vecí naučiť aj pri čítaní iných kritík. ;-) Je to menej bolestivé :-D
inak kukni si aj www.interval.cz
myth píše:#
#len mi chyba vertikalna ciara ktora ohranicuje 80 ci 90 znakProgDan píše:#
# Na gafiku je výbornej už zmíněnej GIMP nebo Adobe Photoshop, na skriptování pak používám skvělej program s název PSPad - je kopletně česky a má hodně vyhytávek který usnadňujou psaní....
To bych neviděl jako problém....myslim že to většina lidí oželí...nadruhou stranu takové zvýrazňování syntaxe co má PSPad jsem zatím u jiného programu neviděl - v nejnovější verzi například umí, že když vyberete tag <div> tak automaticky se označí i příslušný </div>, stejěn tak i SPAN a další blokové párové prvky...velmi mi to pomáhá
mik2 píše:#
# Vzhledem k tvý situaci, bych spíš, než po bezhlavém učení HTML a CSS, si stáhnul nějaký WYSIWYG editor. Sice jsem proti nim, ale v tomhle případě by mohli být užitečné.
čauko no teraz mam iný nick, ale som to ja .. dobre diky za radu ale potreboval by som zistiť nejaky jednoduchý a dostupný editor ?? mohol by si mi nejaky poradiť ?? ďakujem moc
doporučuju Easy Editor od jednoho mého známýho....je docela dobrej, rychlej. Jednoduchá instalace + zabírá málo místa. Je Freeware
tady se dovíš více http://easyeditor.czweb.org/stahnout.php
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Ako zacat? — založil Laco797
C myska - ako zacat — založil Even
Ako sa zacat v Delphi — založil pietro62
Ako začať programovať pod windows? — založil me.name