Js početní chyba – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Js početní chyba – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJs početní chyba – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
webpages0
Duch
26. 7. 2013   #1
-
0
-

 Dobrý večer, vůbec mi hlava nebere proč mi pouští nad limit. Do ks vkládám 20 a když vypíšu 21,22 a výš, tak podmínka máká jak má, ale pokud tam vypíšu 111, tak to nepouští. Nechápu kde je chyba. Děkuju

function max(ks){
      write = document.getElementById("ks").value;
      if(write > ks){
        alert('Chyba');
      }
    }
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
Reklama
Reklama
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
26. 7. 2013   #2
-
0
-

#1 webpages
Tady chybu nevidím, spíše to bude něco kolem (celý kód?).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.31.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Řešení
webpages0
Duch
26. 7. 2013   #3
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Děkuju. Já právě chybu nikde taky neviděl, ale pak jsem si uvědomyl, že by tomu mohl vadit apostrof, tak jsem ho odstranil a vše maká jak má. Už jsem byl zoufalej. Hypnotizoval jsem to a furt nechápal proč to nebere. Teď Už to vím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Pocetni operace v C — založil Vojta

Pocetni ukony v SQL — založil si-sel

Chyba io — založil Tom@sQo

Chyba — založil oxidián

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý