Formulář – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Formulář – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comFormulář – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
KiRoS
~ Redaktor
0
Newbie
31. 7. 2013   #1
-
0
-

Ahoj. Potřeboval bych poradit s formulářem. Je to normální přihláška odesílající data do databaze a potřeboval bych na tlačitko (zvýrazněno na obrázku) přidal další formulář se jménem atd.. Nevím jak to udělat. Nemusí to být formulář stačí tabulka, celý tento formulář je v tabulce a tamten by se jenom přidal k tomuto. Díky za rady.

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.23.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
31. 7. 2013   #2
-
0
-

Otazkou je, jak se to ma chovat. Formular si predstavim tag FORM. Bezny uzivatel si formular predstavuje jako samotna policka. Je rozdil pridat form a pridat policko(a).

<input type=button onclick="this.form.innerHTML+=this.form.innerHTML;">

Coz ale prida form*2, cili 1, 2, 4, 8 a navic stejne pojmenovanych policek.

Potom tu mas moznost formular pouze odkryt zmenou display nebo class. A spostu dalsich moznosti

<style>
.open .dalsi {display:block;}
.close .dalsi {display:none;}
</style>
<form class="close">
<input type=button onclick="this.form.className='open';">
<div class=dalsi> aaa <input/></div>
</form>

http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/skryvane-zalozky.html
http://www.jakpsatweb.cz/…kryvani.html
http://www.jakpsatweb.cz/…w-hover.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
KiRoS
~ Redaktor
0
Newbie
31. 7. 2013   #3
-
0
-

#2 peter

Díky za radu a za pomoc. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.23.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Formular — založil alan158

Formular — založil nero150

Formulář — založil Martin Beseda

Formulár — založil nero

Formulář — založil KiRoS

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý