Formatovany vstup - Scanner – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Formatovany vstup - Scanner – Java – Fórum – Programujte.comFormatovany vstup - Scanner – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
wicked0
Newbie
2. 8. 2013   #1
-
0
-

Zdravim forum:)

potreboval by som poradiť so zdrojovým kódom.Učím sa Javu z knihy od p. Pavla Herouta a akurát som na kapitole "formátovaný vstup".

package ty;

import java.util.Scanner;;

public class ty {

	public static void main(String[] args) {
      
		Scanner sc = new Scanner(System.in);
		
	System.out.print("Zadaj prve cele cislo");
	int i1 = sc.nextInt();
	sc.nextLine();System.out.println("Zadal si:"+ i1);
	
	System.out.print("Zadaj retazec:");
	String s = sc.next();
	sc.nextLine();
	System.out.print("Zadal si:" + s);
	
	System.out.print("Zadaj znak:");
	char c = sc.nextLine().charAt(0);
	System.out.print("Zadal si:" + c);
	
	System.out.print("zadaj druhe cele cislo:");
	int i2 = sc.nextInt();
	System.out.print("Zadal si:" + i2);
	
	
	
    }
}


V knihe tento kód vypíše:

Zadaj prve cele cislo 123

Zadal si: 123

Zadaj retazec: abc

Zadal si: abc

Zadaj znak: e

Zadal si: e

zadaj druhe cele cislo: 987

Zadal si: 987

No jediné čo  mne vypíše v programe Eclipse je "Zadaj prve cele cislo".Tuším že tie hodnoty sa musia od niekial zobrať ale ako tak čítam tú knihu, nikde nie je napísané od kial a nemám rád keď niečo skúšam z knihy a nejde to tak ako je to tam napísané.

moc vďaka za prípadnú odpoveď.

Připojen obrázek.

 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.245.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
2. 8. 2013   #2
-
0
-

to mas zadavat na klavesnici

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
wicked0
Newbie
2. 8. 2013   #3
-
0
-

#2 KIIV
heh na klavesnici,ale kde presne?lebo doteraz som nemal problemy s tym kodom a pomerne rychlo som sa dostal cez prvych 85 stran ale toto mi pride divne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.245.–
KIIV+42
God of flame
2. 8. 2013   #4
-
+1
-
Zajímavé

no jak se ti zobrazuje "Zadaj prve cele cislo", tak tam v tom okynku klikni a pis co to po tobe chce :) (nemusis nutne stejny hodnoty jako mas v prikladu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
wicked0
Newbie
2. 8. 2013   #5
-
0
-

#4 KIIV
konecne tomu uz rozumiem, diki:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.245.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Scanner — založil Jakub

Scanner a vyjimka — založil George

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý