Potřebuji nakopnout tím správným směrem. (platforma WinForms)
Můj program založeny na EF obsahuje tabulku "Akce" pro jednoduchost sloupce pouze typické Id(int) a Nazev(nvarchar) tuto tabulku plní konečný uživatel různými texty (typu AKCE) no a já mám za úkol seznam těchto akcí zobrazit v datagridu vedle jiných pevně daných hodnot.
Někde v UI mam datagrid, který je prostřednictví DataSource připojený na MyClass<List> a vlastni MyClass má několik v DesingTime vytvořených Propert typicky public string Jmeno{ get; set; } takže pokud tento datagrid zobrazím tak vidím n řádku se jménem.
Tak ale každý z těch lidí vykoná nějakou akci (k té akci má přístup právě přes množinu jemu povolených akcí z tabulky AKCE) no a já potřebuji do toho DGV dogenerovat pravě seznam sloupců těch akcí kdy HeaderText bude Akce.Nazev a v daném řádku bude hodnota (konkrétního uživatele) např kolikrát danou akci spustil.
Našel jsem toho spoustu třeba toto http://www.codeproject.com/Articles/21107/Dynamic-Properties-Implementation-Using-C-Generics vypadat dobře a určitě to někdy použiji ale můj problém to neřeší.
Nějaký nápad??
Rad zodpovím konkretizující dotazy