Refresh bez vyčištění – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Refresh bez vyčištění – .NET – Fórum – Programujte.comRefresh bez vyčištění – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Matěj Andrle
~ Anonymní uživatel
1329 příspěvků
5. 8. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den,

vykresluji pouze při změně - ale volám v pravidelných intervalech. Ale co mám volat? Když jsem si udělal vlastní metodu Draw, problém nastal při narušení zvenčí. Cizí dialogy - cokoliv, co překreslilo můj Control. Protože tuto změnu nelze jen tak zaznamenat, potřebuji používat Refresh - který je volán i při těchto změnách. Nemusel bych řešit GotFocus atd. Jenže Refresh, který se o to umí postarat natvrdo čistí plochu - já však potřebuji jen překreslit určitou oblast. Jak tedy pokrýt všechny vnější vlivy a přitom překreslovat jen co nejpotřebnější část? Důvodem tohoto nesmyslného požadavku je náročnost vykreslování...

Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.150.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
6. 8. 2013   #2
-
0
-

To je stále ten HEX editor, že? A kolik řádků máš viditelných, že píšeš, že jde o náročnost vykreslování?

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
Matěj Andrle
~ Anonymní uživatel
1329 příspěvků
6. 8. 2013   #3
-
0
-

Při maximalizaci to má již tímto řešením problémy... (Hodlám ještě přestat vykreslovat celý řádek, ale jen změněná písmena...) Takže se tu bavím o velkém rozlišení - 1024:732+

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.150.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
6. 8. 2013   #4
-
0
-

Ok, takže ještě jednou ... prosím o maximální soustředění ;) ... kolik řádků textu vykresluješ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
Matěj Andrle
~ Anonymní uživatel
1329 příspěvků
6. 8. 2013   #5
-
0
-

Kolik se jich vejde do toho rozlišení... Asi tak 40 řádků...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.150.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
6. 8. 2013   #6
-
0
-

40 řádků? Není to překlep? Druhá možnost je, že to zkoušíš na velice velice pomalém počítači ...

No a kdyby se náhodou i tato možnost vyloučila, tak platí to, co už jsem ti napsal 2x v jiných vláknech.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
Matěj Andrle
~ Anonymní uživatel
1329 příspěvků
6. 8. 2013   #7
-
0
-

Tak přesně 47 - lepší? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.150.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
7. 8. 2013   #8
-
+1
-
Zajímavé

jjj 47 je mnohem lepší  .

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 58 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý