Čas – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Čas – C / C++ – Fórum – Programujte.comČas – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kenvelo+1
Super člen
5. 8. 2013   #1
-
0
-

Zdravím, chtěl bych se zeptat mám proměnou tipu int , a potřeboval bych každou minutu k této proměnné připsat hodnotu +1. 

Předpokládám, že něco s knihovnou <ctime> 

Co konkrétně hledat, nebo jak toho dosáhnout ? 

Díky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.10.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
5. 8. 2013   #2
-
0
-

mozna by bylo jednodussi si tu hodnotu vzdy jen vypocitat podle unixtime (a na zacatku programu si jen ulozit cas startu... ) - pak to jen celociselne vydelit 60

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kenvelo+1
Super člen
5. 8. 2013   #3
-
0
-

#2 KIIV
To mě taky napadlo, abych víc specifikoval problém. 

Začal sem tvořit "Hru" a při každé akci se odečte 1 pohyb což už vyřešené mám ale přece jen potřebuji pohyby znova přičítat a bylo by dobré přičítat je časově. Jen furt nevím jak :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.10.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
KIIV+42
God of flame
5. 8. 2013   #4
-
0
-

pamatuj kdy naposledy si neco pricetl a pri dalsi akci prictes najednou co pribylo...

neco jako token-bucket se obvykle nedela tim ze by bezel casovac a pridaval.. ale prida se pred akci pokud je co pridavat (nebo dokonce az kdyz se vycerpa vse tak se prida najednou co jeste nebylo pridano - pro jeste mensi zatizeni)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 164 hostů

Podobná vlákna

Čas — založil šampík

Ubehnuty cas — založil dalaman

Cas v SQL db — založil XANI

Přesný čas — založil Judegar

Čas a datum — založil Colpik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý