Vytvareni clanku/generovani souboru – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vytvareni clanku/generovani souboru – PHP – Fórum – Programujte.comVytvareni clanku/generovani souboru – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tribalcz
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
7. 8. 2013   #1
-
0
-

ahoj mam dotaz potreboval bych vytvorit system ktery by mi generoval clanky abych byl presnejsi jedna se mi bud o nejako funkci primo v php a nebo nejky ne primo navod ale treba odkaz na priklad zkratka vytvorim si inut s nadpisem a textareou nejakym tim formatovanim uploadme obrazku do clanku kde mi js/ajax zobrazi nahled toho daneho obrazku (toto mam zmakle) kliknu na tlacitko odeslat clanek se odesle do databaze a pri vypisu kategorii se mi ve vypisu zobrazi adresa clanku na nej kliknu a aby tam byl nejen ten clanek ale zaroven napriklad moznost komentaru zkratka neco co mi na serveru vygeneruje nejaky soubor a nebo vlozi do obsahove castiobsah dane tabulky tj. odkaz bude vypadat takto - index.php?clanek=46846( misto cisla bude id clanku generovane pomoci php funkce kterou mam tez vytvorenou) - zkratka nevim jak neco podobneho uklohnit snad lze z toho co jsem napsal pochopit o co mi jde

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.92.157.–
Reklama
Reklama
tribalcz0
Super člen
8. 8. 2013   #2
-
0
-

naonec sem to poresil prenosem dat mezi strankami pomoci url na prvni strance v cyklu vypisu id clanku ty predam do odkazu na dalsi strance si id vytahnu z url dosadim ho do scriptu kteryy za a) overi existenci jakhokoliv clanku pokud neexistuje vyhodi chybovou hlasku a nabidne nahodny clanek z jine kategorie a za b) dany clanek vypise podle id

co se komentaru tyce spolu s id clanku se prenasi i identifikator pro komentare podle ktereho se jednotlive komentare vypisuji a zapisuji do db

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.40.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 49 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý