Image resource identifier jak ho prevest do base64 – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Image resource identifier jak ho prevest do base64 – PHP – Fórum – Programujte.comImage resource identifier jak ho prevest do base64 – PHP – Fórum – Programujte.com

 

hmpf
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
8. 8. 2013   #1
-
0
-

pouzivam funkci  imagecreatefromgif     ktera vraci "image resource identifier"   pak do toho zapisu vlastni grafiku 

 a ja bych pak tenhle typ potreboval prevest na neco, co mi umozni na to zavolat base64_encode     

nejake napady prosim?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.92.242.–
hmpf
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
8. 8. 2013   #2
-
0
-

aha, v PHP je typecasting

tak mi fungovalo  base64_encode((string)$image_resource_identifier);

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.92.242.–
hmpf
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
8. 8. 2013   #3
-
0
-

tak mi to precijen nejede :(

Jedine, jak mi pak jde ten image_resource_identified zobrazit je zavolanim funkce

Imagegif

Potreboval bych tedy poradit jak ten typ mam prevest, abych z toho mohl vypocitat ten base64 string spravne 

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.92.242.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
8. 8. 2013   #4
-
0
-

Ve skriptu, ve kterém s tím obrázkem pracuješ, není důvod ten identifikátor kódovat. A ten identifikátor je platný jen po dobu běhu toho skriptu, jestli ho chceš předávat někam dál k pozdějšímu použití, tak je to k ničemu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
hmpf
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
8. 8. 2013   #5
-
0
-

reseni je zde:

<?php
$image = imagecreatefromstring($file); // start buffering ob_start(); imagepng($image); $contents = ob_get_contents(); ob_end_clean(); echo "<img src='data:image/png;base64,".base64_encode($contents)."' />"; imagedestroy($image);
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.92.242.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
8. 8. 2013   #6
-
0
-

Takže jsi chtěl získat a zakódovat obrazová data toho obrázku. Stačilo to napsat rovnou ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý