MySQL presunutie – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MySQL presunutie – MySQL – Fórum – Programujte.comMySQL presunutie – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
8. 8. 2013   #1
-
0
-

Mám taký menší problém mám vytvorenú mysql databazu (XAMPP) pripájam sa ku nej cez Javu . Mám vytvorenú už aj aplikaciu teraz mam len problém neako dostať tu aplikaciu na iný počitač aj stou databazou,alebo neako urobiť tú databazu online 
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
Reklama
Reklama
Mixxy
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
8. 8. 2013   #2
-
0
-

Pokud správně rozumím, tak potřebuješ jenom dumpnout celou databázi a přesunout strukturu a data jinam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.36.–
8. 8. 2013   #3
-
0
-

#2 Mixxy

#2 Mixxy
jj niečo také , dá sa ale mysql databaza používať bez XAMPP-u alebo musim sa tam pripojiť stále ? druha vec , ne-existuje spôsob ako databázu pripojiť ku jar súboru ?  za odpoveď vopred ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
9. 8. 2013   #4
-
0
-

dump db = export db do souboru, ktery obsahuje sql prikazy
import je pak spusteni sql prikazu z toho souboru pomoci  programu, ktery rozumi danym sql prikazu, treba mysql server, ktery obsahuje tvuj xamp balicek (ja pouzivam wamp balicek)

Co tedy chces? Chces presunout program i db z tveho pc, ktery bezi jako localhost pomoci xamp na webovy server, ktery by byl pristupny i dalsim uzivatelum internetu?
Jaky server sis vybral? Umi ten server zpracovat Javu, Php, Mysql?
Import db na obvyklem php/mysql serveru se provadi bud pres linuxove prikazy (protoze kvalitni servery bezi jen na linuxu) a nebo pomoci php programu (phpmyadmin, bigdump, jiny). Pripadne mozna v tve Jave je na to prikaz a na serveru muze byt javovy sql manager, pres ktery to pujde tez importovat.

Ale tezko ric, s javou nedelam, neznam programy ani pro sql, ani pro html...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
9. 8. 2013   #5
-
0
-

#4 peter
Môj ciel je  dostať databazu na iný počítač. Jednoducho povedané chem aby som vedel svoju aplikaciu využiť aj na iných zariadeniach.Len neviem či to je možné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
9. 8. 2013   #6
-
0
-

Si na xampu naklikas nekde spusteni phpmyadmina.

V PHPA si kliknes
- vlevo na svoji databazi
- vpravo zalozku export
--- meli by byt oznacene vsechny tabulky v ramecku "export"
--- v "nastaveni" je treba zkontrolovat, zda je zaskrtnute i uplne inserty
--- v "do souboru", zda to mas zaskrtle a je tam nastavena komprese zadna
- kliknes dole PROVED
Php udela soubor a nabidne ti ho k ulozeni na disku.

Ted si muzes ten soubor otevri, udelat ctrl+a, ctrl+c (oznac vse, kopiruj).
Das si opet PHPA, kliknes vlevo nahore na domecek. Do kolonky vytvoreni db napises nazev treba "mojedb2". Kliknes "vytvorit". To te hnedka prepne do nove db. tam kliknes na zalozku import (pokud chces ze souboru) nebo v tomto pripade na zalozku "SQL".  Do bileho policka pak vlozis obsah souboru (ctrl+v) a dole kliknes Proved.
Melo by to tu novou db naplnit tabulkami z tve druhe db.

Navody na import, export pomoci phpmyadminu najdes googlem. Pokud phpmyadmin nemas, jakoze nemam xamp, tak nevim, co ma nainstalovane, ale muj wamp to ma, muzes si ten php program stahnout z webu a rozbalit do adresare www/ (podslozky phpmyadmin) ktery mas nekde na disku pro xamp a php. teoreticky by ten program mel byt nastaveny tak, ze bude pres adresni radek hned fungovat. Prihlasovaci hesla k mysql byvaji default user = root, heslo = (prazdne, zadne). u mho wamp serveru, kliknutim na ikonku preskoci prihlasovaci obrazovku, proto to neuvadim v navodu.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
9. 8. 2013   #7
-
0
-

#6 peter
Ďakujem vyskúšam . phpadmin mám aj ja

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
11. 8. 2013   #8
-
0
-

Mal by som ešte jeden problém , nejdem otvárať nový topic. Mám v aplikácii login. Ako by sa dalo vyriešiť to ,že keď otvorím tabuľku ukaže mi ,data len prihlahlaseného uživatela. V databáze v tabuľke , kde  sa ukladaju údaje mám column user.To sa mi už podarilo vyriešiť ,že data sa ukladaju stale pod prihlaseným uživatelom 

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

QT a MySQL — založil fnenks

(MySQL) — založil Santas

C++ a MySQL — založil Kenvelo

C++ a mysql... — založil Mega.Lama

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý