Potíže s podmínkou – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Potíže s podmínkou – PHP – Fórum – Programujte.comPotíže s podmínkou – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
almashi0
Duch
11. 8. 2013   #1
-
0
-

Zdravím všechny, mám tu asi, pro některé, banální věc: 

$month=date("n"); 

if ($month="1") or ($month="3") or ($month="5") or ($month="7") or ($month="8") or ($month="10") or ($month="12")  { for ($i = date("j"); $i < 32; $i++) echo $i; }
else {if ($month=="2") { for ($i = date("j"); $i < 29; $i++) echo $i; }
else { for ($i = date("j"); $i < 31; $i++) echo $i; }; }; 

když tento kod spustím, tak mi to hlásí: Parse error: syntax error, unexpected 'or' (T_LOGICAL_OR) in C:\Users\Administrator\Desktop\projekty\mycal\index.php on line 5 nechápu, kde jsem udělal chybu, v php teprve začínám. Díky za potenciální rady.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.31.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
11. 8. 2013   #2
-
+1
-
Zajímavé

syntaxe je:

if ( vyraz ) {

kde "vyraz" je to co se tam snazis dostat bez zavorek

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.241.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
almashi0
Duch
11. 8. 2013   #3
-
0
-

#2 KIIV
Díky, pouze moje nepozornost.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.31.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

Potíže s LAN — založil Zahartof

Potíže s ItemListener — založil Pelcik

Potíže s Random — založil solomon

Tkinter-potíže s obrázkem — založil selkir

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý