Python dedicnost – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Python dedicnost – Python – Fórum – Programujte.comPython dedicnost – Python – Fórum – Programujte.com

 

masi
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
12. 8. 2013   #1
-
0
-

Dobry den,

pokousim se rozsirit modul pysftp, aby mi vyhovoval pro jeden projekt (sftp fille manager), ale mam problem s dedenim, programovani je muj konicek a jsem spis samouk, cili mozna na to jdu uplne blbe. Moje predstava je ze bych podedil vse v pysftp modulu a rozsiril to o dalsi 3-4 funkce.

Myslel jsem, ze to pujde takovymto kodem, ale bohuzel a nikde se mi nedari najit jak to ma byt, pripadne co je spatne.

class FM(pysftp):
	def list(self, path='.'):
		try:
			self.chdir(path)
			self.last_dir = self.cur_dir
			self.cur_dir = self.getcwd()
			return self.tisk('ls -alh')
		except IOError, e:
			self.LOG.append([2, e])
			return False
	
	def up(self):
		try:
			if self.base_dir == self.curr_dir:
				return False
			else:
				self.chdir(self.last_dir)
				return true
		except IOError, e:
			self.LOG.append([2,e])
			return False

atd...

Traceback je: 

  class FM(pysftp):
TypeError: Error when calling the metaclass bases
    module.__init__() takes at most 2 arguments (3 given)

Predem diky za osvetleni, pomoc, nebo odkaz na nejaky zdroj...

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:4ba8:303:2501:6a5d:4...–
masi
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
12. 8. 2013   #2
-
0
-

reseni je:

class FM(pysftp.Connection):
	


stacilo se podivat na zdrojak pysftp...

treba to nekomu pomuze

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:4ba8:303:2501:6a5d:4...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Python-zavirani oken v python shell — založil Daniel zita

Dědičnost — založil paul27

Dedicnost — založil Jumper

Dedičnosť — založil zonda

Dedicnost ... — založil Koudis

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý