Programování ve více lidech – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Programování ve více lidech – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgramování ve více lidech – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MiCizek0
Stálý člen
13. 8. 2013   #1
-
0
-

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jakým způsobem se programuje ve více lidí? Vím, že na to je placená verze Microsoft Visuál C++. Dá se bez toho obejít?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.203.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
13. 8. 2013   #2
-
0
-

Jiste ze se bez toho da obejit... existuji takzvane verzovaci systemy, kdy se upravy delaji jako samostatne vetve a po reviewu od nekoho jinyho zamerguji... problem nekdy trosku byva, kdyz dela vic lidi na stejnem souboru (a meni stejne radky)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.241.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
MiCizek0
Stálý člen
13. 8. 2013   #3
-
0
-

#2 KIIV
A co složitější programy, jako vývoj hry na CryEnginu? Nemůže být problém s poslední fází vývoje při ladění softwáru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.203.–
KIIV+42
God of flame
13. 8. 2013   #4
-
0
-

zalezi jak moc je to zpatlany... ale nemelo by... verzovani obecne pridava moznost sledovat co se postupem casu menilo... a k ladeni se to hodi taky.. vetsinou je tezsi chybu najit nez opravit (pokud neni spatne cela logika zpusobujici ji)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.241.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
MiCizek0
Stálý člen
14. 8. 2013   #5
-
0
-

Jo a ještě, abych zbytečně nezakládal více témat, kde najdu EULA u MIcrosoft Visual?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.203.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
286 příspěvků
14. 8. 2013   #6
-
0
-

Btw. u visual studia nemusíš nic platit pokud takhle chceš vyvíjet. Stačí ti express edice ALE když použiješ jejich team foundation server, tak je tam myslím ve free verzi omezenej počet lidí (tuším na 5). Já osobně bych ten *píp* TFS nedoporučoval, je to otřesná kravina. Ono bohužel v express verzi nejde použít pluginy takže nic jinýho přímo integrovanýho není. Je tu další ALE můžeš použít svn nebo cokoli jinýho a commitovat změny nepřímo (tj. ne z vývojovýho prostředí).

A EULU krom instalace na začátku najdeš ve složce kam sis to nainstaloval. Osobně bych s ním neztrácel čas.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.17.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 101 hostů

Podobná vlákna

Více o Keyboard v c# — založil gameWriter

Více možností — založil bohetik

Více obrázků — založil Michal

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý