Nejde mi posunuť obrázok – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nejde mi posunuť obrázok – CSS – Fórum – Programujte.comNejde mi posunuť obrázok – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Shaggy
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
14. 8. 2013   #1
-
0
-

Ahojte, všetko šlo v pohode. Na druhý deň som načítal stránku a obrázok sa posunul na ľávu stranu ale menu ostalo tak ako bolo. Skušal som všetko ale nič sa nedeje.

<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<title>Guilda</title>
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" >
</head>
<body>

<div id="pozadie">
<img src="Images/background.jpg" />
</div>
<div id="obsah_stranky">
    
	<div id="header">
     
        <div id="menu">


		  <ul>
            <li><a href="index.html" class="actual"> Domov</a> </li>
	        <li><a href="pre-zaujemcov.html">Nabor</a></li>
			<li><a href="#">Úspechy</a></li>
	        <li><a href="index.html">Galéria</a></li>
	        <li><a href="DKP.html">DKP</a></li>
	      	<li><a href="#">Fórum</a></li>
			<li><a href="#">IceWoW</a></li>
          </ul>

        </div>
      <img src="Images/Guilda.jpg">
	 

</div>


 

</body>
</html>
html,body,div,span,applet,object,iframe,h1,h2,h3,h4,h5,h6,p,blockquote,pre,a,abbr,acronym,address,big,cite,code,del,dfn,em,font,img,ins,kbd,q,s,samp,
small,strike,strong,sub,sup,tt,var,b,u,i,center,dl,dt,dd,ol,ul,li,fieldset,form,label,legend,table,caption,tbody,tfoot,thead,tr,th,td 
{ 
margin:0;
padding:0;

}

body {	 
     font-family:Arial, Helvetica, Sans-serif;
	 font-size:12px
}
ol,ul{list-style:none}

#pozadie img{
min-height: 100%;
min-width: 1024px;
width: 100%;
height: auto;
position: fixed;
top: 0;
left: 0;
}
#obsah_stranky{
z-index: 20;
position:relative;
}



}



#header {
     width:980px;
	 margin: 0 auto;
	
}




#menu {
     width:826px;
	 height:50px;
	 margin: 10px auto;
	 
	
}

#menu ul li {
     float:left;
}
#menu ul li a {
     display:block;
	 height:35px;
	 width:100px;
	 line-height:30px;
	 background: #000;
	 color: #fff;
	 font-size:1.6em;
	 font-weight: bold;
     text-align:center;
	 text-decoration: none;
	 margin: 9px ;
	 
	 /* Border */
	 
     border-radius: 5px;
	 -moz-border-radius:5px;
	 -webkit-border-radius:5px;
	 
	/* Uprava pozadia */
	
     background:-moz-linear-gradient(top,#3f3f3f, #000);
	 background:-webkit-gradient(linear, left top, left bottom, (#3f3f3f), (#000))
	 

}

#menu ul li a:hover {
     background:#595959;
	 background:-moz-linear-gradient(top,#595959, #000);
	 background:-webkit-gradient(linear, left top, left bottom, (#595959), (#000));
	 
}

#menu ul li a.actual {
     background: #bf0000;
	 background:-moz-linear-gradient(top,#e10000,#bf0000);
	 background:-webkit-gradient(linear, left top, left bottom, (#eeeeee), (#fd7e00));
}












Budem vďačný za každú radu.
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.255.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
14. 8. 2013   #2
-
0
-

html http://validator.w3.org/#…

Result: 4 Errors, 3 warning(s)
- radek 10, 30, neukonceny tag img
- neukonceny tag <div id="obsah_stranky"> a diky tomu hlasi i error s body

css http://jigsaw.w3.org/css-validator/#…

- 31 Chyba při analýza } --- zavorka navic
- 77 #menu ul li a Chyba : background Chyba při analýza (#3f3f3f), (#000))
- 85 #menu ul li a:hover Chyba : background Chyba při analýza (#595959), (#000))
- 92 #menu ul li a.actual Chyba : background Chyba při analýza (#eeeeee), (#fd7e00))
--- ty posl. 3 jsou -webkit-gradient, to klidne ignoruj, pokud to mas spravne

Az to budes mit spravene, tak to zkus a dej vedet, kdyby to neslo s linkem na opraveny kod nebo linkem na kod na jsfiddle.net

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Shaggy
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
14. 8. 2013   #3
-
0
-

#2 peter
Tie tagy boli nakoniec dobre ukončene. Chyba bola  len ta zatvorka naviac. Vďaka aspoň viem kde si overiť kod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.255.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
15. 8. 2013   #4
-
0
-

??? Ty nemas v prohlizeci zadny plugin na validaci kodu? Nebo ve tve editoru? Nebo nema tvuj editor obarvovani syntaxe? Treba pspad ma dokonce funkci na parsovani nudlicky kodu na vice radku. Ve FF mam plugin web developer. Na editaci pouzivam Far a ten mi tu zavorku hnedka cervene obarvil, pac k ni nenasel dalsi do paru. V pripade css muze prohlizec zbytek css zahodit, coz je neprijemne :)  A ten neukonceny tag vidim tez na dost problem, pokud by byl pod tim jeste dalsi vyznamny kod.

<div style="border:2px solid #f00;"> <div> aaa </div> <div> bbb </div> </div>
<div> ccc </div>

<div style="border:2px solid #f00;"> <div> aaa </div> <div> bbb </div>
<div> ccc </div>
To druhe se uplne jinak oramuje, muzou se rozhazet pozice objektu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Obrazok — založil IgIhu

Obrazok — založil A-dy

Rastový obrázok — založil Grungy

Premenovať obrazok — založil Michal115

Obrázok v strede — založil Peter

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý