Problem pri kompilacii – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problem pri kompilacii – .NET – Fórum – Programujte.comProblem pri kompilacii – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Tayson0
Stálý člen
15. 8. 2013   #1
-
0
-

Zdravim

Mam dve otazky. Prva otazka je ze ked skompilujem program vo Visual Studiu a mam ho ulozeny v priecinku niekde v dokumentoch a skopirujem ten program samotny na plochu tak nefunguje ale v tom priecinku ktory vytvoril VS tak funguje. A druha otazka ze ked mam vytvorene nejake vlakno tak ked stlacim krizik a zrusim program tak by sa malo aj ono zrusit nie ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.105.–
Evzen+2
Návštěvník
15. 8. 2013   #2
-
0
-

Ahoj,

vypadá to, že tvůj program potřebuje ke spuštění nějakou další knihovnu nebo soubor (konfigurák třeba).

Mrkni se do složky s tvým programem po buildu (bin/release nebo bin/debug) a zkus nejprve zkopírovat celý obsah na plochu a spustit.

Prakticky můžeš odmazat soubory končíci vshost, protože ty tam má Visual studio, ale ke spuštění je nepotřebuješ, stejně tak soubory PDB, který slouží pro debugování.

K tomu vláknu. Vlákno se ukončí v tu chvíli, kdy dokončí veškerou svojí práci, tedy pokud mělo na starosti jen spustit program, tak by se mělo ukončit při ukončení programu pomocí křížku.

Mrkni se když tak do procesů, jestli ti tam po ukončení programu nevisí.

Evžen

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.183.–
VladislavK0
Super člen
15. 8. 2013   #3
-
0
-

skopirujem ten program samotny na plochu tak nefunguje

no obecně, všechny programy je nanejvýš vhodné INSTALOVAT i ta adresářová struktura má v "Dokumentech" má charakter INSTALAČNÍ cesty kterou vytvořilo VS.

Pokud ti jde ale o to aby jsi tem program z testovacích důvodů mohl spouštět "rychlým" kliknutí z plochy tak si na to vytvoř Zástupce 

K vláknu

Jakákoli nit chcípne až potom co dokončí svoji úlohu v tom má Evžen naprostou pravdu a jako důkaz si zkus nasledujicí

1) Vytvoř Form1 a přidej Form2

2) Do Form1 vlož 2xtlačítko ve Form1 doplň cca následujici kód

Form2 f2 = new Form2();

private void button1_click(....
{
f2.Show();
}

private void button2_click(...
{
f2.Hide();
}

3) Nasrtartuj program a klikni na button1 - otevře se Form2

4) klikni na buttton2 - Form2 se skryje

5) Ukonči program (uzavřením Form1) a přes task managera se podívej jak ti Form2 krasně zůstal viset - běžící v paměti

Toliko k programátorskému vyšívání.

Proč se tak stalo ????

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.40.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Tayson0
Stálý člen
15. 8. 2013   #4
-
0
-

#3 VladislavK
A ako sa to da spravit aby to slo nie len ako zastupca na ploche..... a nedaju sa killnuť všetky vlankna nejakym sposobom ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.105.–
VladislavK0
Super člen
15. 8. 2013   #5
-
0
-

Přiznám se že ti nerozumím

Jak by jsi chtěl spustit program který je nainstalovaný v programFiles bez zastupce. Všechny Instalatory udělaji Short... do nabídky Program menu

Kilnout všechny vlákna znamená je buď nechat dokončit jejich úlohu nebo je Abortnout (pišu z hlavy) 

Ve výše uvedeném příkladě stačí použít místo f2.Hide() metodu f2.Close()

jinými slovy Hide() nechá wokno v paměti a Close() ho zavře a uvolní z paměti.

Asi nerozumím tvému dotazu

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.41.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Tayson0
Stálý člen
16. 8. 2013   #6
-
0
-

Lenze mne ten program ide ked ho spustim normalne cez VS ale ked potom premiestnim tu ikonku .exe zo zlozky kde si uklada VS a dam ju napriklad na plochu tak program spusti ale nefunguje. Potrebuje mat zo sebou subor s koncovkou .pdb ..... chcel by som aby tam na ploche napr. bol len jeden .exe subor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.239.–
Tayson0
Stálý člen
16. 8. 2013   #7
-
0
-

#6 Tayson
ale musim mat este vshost.exe

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.239.–
VladislavK0
Super člen
16. 8. 2013   #8
-
0
-

na PBD zapomeň v tom souboru jsou ladící informace a k funkci exe není potřeba na vshost.exe taky zapomeň ( já ho v některých případech na úrovni projektu i vypínám aby se mi zbytečně nevytvářel)

Stále nechápu proč chceš běžně kopírovat PLNOHODNOTNÝ EXE na PLOCHU a proč ti nestačí udělat toho ZÁSTUPCE na ten EXAČ ???

Co získáš tím že přesuneš jeden exač z release|debug obecně někam jinam - nerozumim pouč mne pls

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.41.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Tayson0
Stálý člen
16. 8. 2013   #9
-
0
-

#8 VladislavK
No skusim spravit ten odkaz a vyskusat ci to pojde 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.131.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Čudná chyba pri kompilácii — založil Marbulinek

Problem pri prekladu — založil Erik

Problém při spojení s DB — založil TomasUL

Problém při hledání. — založil blablabla

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý