Nezobrazení stránky – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nezobrazení stránky – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comNezobrazení stránky – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Salieri
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
15. 8. 2013   #1
-
0
-

Zdravím vás,

mám takový problém a doufám,že by jste mi pomohli ho vyřešit. Mám napsané webové stránky které na lokálním počítači se zobrazují naprosto správně. Všechno se vykresluje, ale když je nahraju na server, tak mi zmizí významná část kodu a zobrazí se mi pouze jedna věc. A když kod chci na webu v administraci zobrazit tak je celý ale na stránce když si zadám adresu tak je jen část. Přikládám obrázky a zdrojové kody.

Připojen obrázek.

Připojen obrázek.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title></title>
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">
<link rel="stylesheet" href="facebook.css" type="text/css">
<style type="text/css">


.wireframemenu{
border: 1px solid #C0C0C0;
background-color: white;
border-bottom-width: 0;
width: 170px;
}

* html .wireframemenu{ 
width: 164px;
}

.wireframemenu ul{
padding: 0;
margin: 0;
list-style-type: none;
}

.wireframemenu a{
font: bold 13px Verdana;
padding: 4px 3px;
display: block;
width: 100%; 
color: #595959;
text-decoration: none;
border-bottom: 1px solid #C0C0C0;
}

.wireframemenu a:visited{
color: #595959;
}

html>body .wireframemenu a{ 
width: auto;
}

.wireframemenu a:hover{
background-color: #F8FBBD;
color: black;
}


.wireframemenus{
border: 1px solid #C0C0C0;
background-color: white;
border-bottom-width: 0;
width: 170px;
}

* html .wireframemenus{ 
width: 164px;
}

.wireframemenus ul{
padding: 0;
margin: 0;
list-style-type: none;
}

.wireframemenus a{
font: bold 13px Verdana;
padding: 4px 3px;
display: block;
width: 100%; 
color: #595959;
text-decoration: none;
border-bottom: 1px solid #C0C0C0;
}

.wireframemenus a:visited{
color: #595959;
}

html>body .wireframemenus a{ 
width: auto;
}

.wireframemenus a:hover{
background-color: #F8FBBD;
color: black;
}
.wireframemenus{position:absolute;top:32%;left:80%;}





</style>
</head>

  <body>
  <div class="wireframemenus" />
  <ul>
  <li style="background:black;color:white;"><strong><center>Příští přednáška:</center></strong></li>
  <li><center><?php require("vypis.php");?></center></li>
  </ul>
  </div>
  
  
  <div class="obrazek">
  <img src="scientia.png">
  </div>
  
   
  <div class="wireframemenu">
  <ul>
  <li style="background:black;color:white;"><strong>Menu</strong></li>
  <li><a href="prekazky.php">Překážky ve studiu</a></li>
  <li><a href="weby.php">Spřátelené weby</a></li>
  <li><a href="diskuze.php">Diskuze</a></li>
    <li><a href="prednasky.php">Přednášky</a></li>
  </ul>
  </div>
  
  
  





 
  <article>
  <header>

  </header>
  <section>
  
  <!-----Facebook--->
  <?php require ("facebook.php");?>
  <div id="cssmenu" style="width:900px">
   <ul>
   <li class='active'><a href='index.php'><span>Úvod</span></a></li>
   <li><a href='studium.php'><span>Studium</span></a></li>
   <li><a href='prace.php'><span>Práce</span></a></li>
   <li><a href='komunikace.php'><span>Komunikace</span></a></li>
   <li><a href="vasenapady.php"><span>Napište nám</span></a></li>

   
</ul>
</div>
<div style="clear:both; margin: 0 0 30px 0;">&nbsp;</div>
<br><br>
<!----Hlavní obsah--->
                           
<?php
  /*require("connect.php");
  $dotaz="select * from clanky";
  $vysledek=mysql_query($dotaz);
  while($radek=mysql_fetch_array($vysledek)){
  echo $radek["clanek"]; 
  }*/
  ?>
 


<center>Scientia © 2013</center>  
  
  
  <br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
  
  <center><a href="presmerovani.php">Administrace</a></center>
  </section>
  <div class="cistic"></div>
  </article>
<div class="pocitadlo">
</div>   
   <div class="paticka">
   
   </div>


<div class="pocitadlo">

</div>   
   
  </body>
</html>

A na serveru na internetu:


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title></title>
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">
<link rel="stylesheet" href="facebook.css" type="text/css">
<style type="text/css">


.wireframemenu{
border: 1px solid #C0C0C0;
background-color: white;
border-bottom-width: 0;
width: 170px;
}

* html .wireframemenu{ 
width: 164px;
}

.wireframemenu ul{
padding: 0;
margin: 0;
list-style-type: none;
}

.wireframemenu a{
font: bold 13px Verdana;
padding: 4px 3px;
display: block;
width: 100%; 
color: #595959;
text-decoration: none;
border-bottom: 1px solid #C0C0C0;
}

.wireframemenu a:visited{
color: #595959;
}

html>body .wireframemenu a{ 
width: auto;
}

.wireframemenu a:hover{
background-color: #F8FBBD;
color: black;
}


.wireframemenus{
border: 1px solid #C0C0C0;
background-color: white;
border-bottom-width: 0;
width: 170px;
}

* html .wireframemenus{ 
width: 164px;
}

.wireframemenus ul{
padding: 0;
margin: 0;
list-style-type: none;
}

.wireframemenus a{
font: bold 13px Verdana;
padding: 4px 3px;
display: block;
width: 100%; 
color: #595959;
text-decoration: none;
border-bottom: 1px solid #C0C0C0;
}

.wireframemenus a:visited{
color: #595959;
}

html>body .wireframemenus a{ 
width: auto;
}

.wireframemenus a:hover{
background-color: #F8FBBD;
color: black;
}
.wireframemenus{position:absolute;top:32%;left:80%;}





</style>
</head>

  <body>
  <div class="wireframemenus" >
  <ul>
  <li style="background:black;color:white;"><strong><center>Příští přednáška:</center></strong></li>
  <li><center>

Zkoušel jsem změnit hlavičku webu na html 5, kde jsem přepsal na  

<!doctype html>
<html lang="cs">

a stejně to nepomohlo.

Zvalidovat to také nemohu, protože validuje jen ten část kodu, co je na webu.

Děkuji vám za vyřešení, už se s tim patlám dlouhou dobu a bohužel pořád bez výsledku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
15. 8. 2013   #2
-
0
-

Tipl bych, že to spadne na :


<?php require("vypis.php");?>
 

tzn. že soubor buď není na server nahraný nebo má špatná práva. Jako první pokus bych změnil require na include, pak uvidíš, jestli je problém opravdu tady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Salieri
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
15. 8. 2013   #3
-
0
-

#2 z_moravec
Nepomohlo vůbec...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
15. 8. 2013   #4
-
0
-

#3 Salieri
Zkus spustit přímo ten skript vypis.php, možná je v něm něco, co ti jede doma, ale na serveru to kvůli odlišné konfiguraci nepoběží. Hlavně si nastav výpis chyb, jinak se k ničemu nedostaneš.

Error_reporting(E_ALL);
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Salieri
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
15. 8. 2013   #5
-
0
-

#4 z_moravec
Promin, bohužel nevím jak se to dělá :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
15. 8. 2013   #6
-
0
-

Vždyť jsem to tam napsal, dej na začátek skriptu:

Error_reporting(E_ALL);
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Salieri
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
15. 8. 2013   #7
-
0
-

#6 z_moravec
Aha jo tak, děkuji :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
Salieri
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
15. 8. 2013   #8
-
0
-

#6 z_moravec
Ten výpis, zatím nedělá nic. Je to výpis z databáze z jedné tabulky, kde si administrátor přidá datum přednášky. 

Nemám zatím nahranou databázi, teď mě napadá stačilo by výpis umazat prozatím a odzkoušet?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
Salieri
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
15. 8. 2013   #9
-
0
-


#6 z_moravec
Ty jsi hlava! Již funkční kod! :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý