Failed opening required i kdyz spravne odkazuji – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Failed opening required i kdyz spravne odkazuji – PHP – Fórum – Programujte.comFailed opening required i kdyz spravne odkazuji – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
tribalcz0
Super člen
16. 8. 2013   #1
-
0
-

ahoj mam problem v pripojeni do db potrebuji z databaze vypsat seznam rozsireni a na prvnich radcich kodu tj. jeste pred doctype pripojujik souboru connect jenomze kdyz spustim v php designeru kod  tak mi to vyplivne hlasku ze selze otevrit soubor connect.php prijde mi to divne protoze nasoubor odkazuji z vice mist ze scriptu pro login pro tvorbu tabulek a pod zde prikladam kod 

<?php
    session_start();
    require "../db/connect.php";
?>
<!DOCTYPE HTML>
<html>
    <head>
        <meta charset="utf-8" />
        <title>NEMESIS - nastavení </title>
        <link href="../css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    </head>
    <? require "../php/function/func.inc.php" ?>
    <body>
    <div id="head">
        <div id="loged"></div>
    </div>
    <div id="leva">
        <div id="rozsireni">
            <div id="sekce">Rozšíření</div>
            <div id="panel">
                <?php
                    $dotaz = mysql_query("SELECT * FROM rozsireni");
                        if(mysql_num_rows($dotaz != 0)) {
                            if(!$data=mysql_query("SELECT * FROM rozsireni WHERE id ORDER BY nazev DESC ")) 
                                {echo "<h2>Chyba spojení.</h2>\n"; break;}
                                echo "<ul>";
                            while($zaznam=mysql_fetch_array($data)){
                                echo "<li><div id=\"nazev\">".$zaznam["nazev"]."</div><div id=\"status\">".$zaznam["popis"]."</div></li>";
                            }
                                echo "</ul>";
                        } else {
                            echo "Nejsou k dispozici žádná rozšíření!";
                        }
                ?>
            </div>
        </div>
    </div>
    <div id="prava"><a href="../db/install_db.php">Aktivovat ostatní databáze</a></div>
    <div id="stred"><? zobraz() ?></div>
    <div id="fotter"></div>
    </body>
</html>
<?
$db_server    = 'xxx';
$db_login     = 'xx';
$db_password  = 'xx';
$db_name      = 'xx';
$spojeni      = @MySQL_Connect($db_server ,$db_login, $db_password);
@MySQL_Select_DB($db_name)or die('<p style="color: #CC0000">Nastala chyba v pripojeni k databazi');
mysql_query("set names utf8");
?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Forest0
Stálý člen
16. 8. 2013   #2
-
-1
-
Mimo téma

#1 tribalcz
ne require, ale require_once popřípadě include

require_once("cesta");

nebo

include("cesta");
Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.230.–
yetty
~ Redaktor
+5
Super člen
17. 8. 2013   #3
-
0
-

Co ti to vypisuje za chybovou hlášku? Máš správně cestu k onomu souboru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.23.51.–
tribalcz
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
17. 8. 2013   #4
-
0
-

Chyba v ceste nebude stejne odkatuji v prihlasovani ale uz sem chybu odhalil byla v podmince overujici ecistenci zaznamu v tabulce rozsirenimel jsem :
If(mysql_num_rows($dotaz != 0)) {
Ale melo byt
If(mysql_num_rows($dotaz) != 0) {

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.35.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Error opening file — založil Dodo

Download Failed — založil Pheggas

Copy failed to open stream — založil minoG

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý