Vložení knihoven do Visual Studia – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vložení knihoven do Visual Studia – C / C++ – Fórum – Programujte.comVložení knihoven do Visual Studia – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kowalsky950
Stálý člen
19. 8. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den, mám jeden stupidní dotaz, ale ne a ne to rozchodit. Jak importuji knihovny do Visual Studiu 2012 přes Package manager? Ve složce s projektem se mi vytvořila složka packages, kde jsou uložené všechny knihovny. Ale jak jich mám dostat do Visual Studia? Před tím jsem používal Dev-C++ a tam se nainstalovala knihovna, poté se napsalo už pouze #include a přihodily se do stejné složky .dll soubory (+ se přilinkovali). Ale ve Visualku mi to furt nejde a už jsem celkem zoufaly :/
Klidně i pro jistotu návod pro blbce, at to pochopím :D
Díky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.114.–
Reklama
Reklama
Kenvelo+1
Super člen
20. 8. 2013   #2
-
0
-

#1 Kowalsky95
Nestačilo by je pouze přidat do 

C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VC\include

C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VC\lib

??

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.14.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Kowalsky950
Stálý člen
20. 8. 2013   #3
-
0
-

#2 Kenvelo
Vyhazuje mi to "fatal error LNK1120: 1 unresolved externals"
.lib soubor jsem přilinkoval.
Třeba u C# se stahne balíček úplně stejně, a potom se do programu pouze napíše using a to jenom proto, aby byl ten balíček k dospozici bez zadávání jmenného prostoru. To není něco podobného i u C++?
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.114.–
Kenvelo+1
Super člen
20. 8. 2013   #4
-
0
-

#3 Kowalsky95
A připsal si lib pro linker ? 

nebo napiš chybu do http://msdn.microsoft.com .. to by ti mělo poradit více ;)Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.14.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Kowalsky950
Stálý člen
20. 8. 2013   #5
-
0
-

#4 Kenvelo
Link pro linker jsem připsal. Zkoušel jsem teda jen knihovnu SDL, další potom ne, napadá mě jestli to nebude i tím....

Připojen obrázek.


Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.114.–
Kowalsky950
Stálý člen
20. 8. 2013   #6
-
+1
-
Zajímavé

Tak se mi to původně podařilo zprovoznit podle návodu. SDL potřebuje SDL.lib a ještě k tomu SDLmain.lib na kterou jsem zapoměl. Snad ten návod pomůže i dalším lidem ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.114.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 114 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý