Jak nastavit checkbox z datasetu podle existence zaznamu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak nastavit checkbox z datasetu podle existence zaznamu – .NET – Fórum – Programujte.comJak nastavit checkbox z datasetu podle existence zaznamu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
VladislavK0
Stálý člen
22. 8. 2013   #1
-
0
-

Mam checkbox ktery potrbuji zaskrtavat podle toho zda v tabulce existuje zaznam ci nikoli, ten checkbox ma v properte TAG pevnou hodnotu GUID a do tabulky se zapisuje prave tato hodnota v pripade checkstate TRUE pokud je FALSE tak se zaznam s touto hodnotou GUID z tabulky vymaze

jak prostrednictvim DataBinding stav o ne-existenci zaznamu zobrazit v checkbox.checked

dik za kazdou radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.37.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Reklama
Reklama
Petr Kubík
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
26. 8. 2013   #2
-
0
-

#1 VladislavK

Musím říct, že tady na tom fóru se radí obtížně. Většinou je zadání dost nejasné. Ani tady spoustě věcí nerozumím. Tak alespoň obecně:

A) Přece binduješ - tak ta booleanoská hodnota musí přeci být v nějaké property (pokud binduješ kolekci objektů) nebo sloupci datasetu, ne? Pokud tvůj dataset obsahuje jen sloupce natažené z DB, tak ho tam prostě před bindováním přidej a hodnoty nastav.

B) Ve sloupci/property by měl být i ten GUID, vždyť je to identifikátor objektu/řádku se kterým pracuješ. A v gridu pak ten sloupec skryješ. Užívání vlastnosti Tag je ... nedobrý nápad - snaž se tomu vyhnout, jak to jen jde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.60.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý