čtení url/braní dat z url – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

čtení url/braní dat z url – PHP – Fórum – Programujte.comčtení url/braní dat z url – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tribalcz0
Super člen
30. 8. 2013   #1
-
0
-

ahoj mám drobný problém tvořím něco jako složkovací systém nebo jak to nazvat zkratka uživatel si v menu najede na položku např. fotky následně se mu otevře submenu s názvy složek např.bulharsko, máma, jaro apod. na to klikne a přesune se do jiné části webu a url se zmeni z localhost/profile.php?id=jmeno&prijmeni&/*hash vytvořený z kombinace jména přijmení a emailu prohnaný reverzí a hashovaný pomocí sha1*/ na localhost/folder/galerie?id=bulharsko&/*opět hash stejný jako na koci prvni url*/ na základě identifikátoru tj.bulharsko se otevřev seobouru který generuje data z databáze za a) podle majitele a za b) podle složky se zobrazí veškeré foto  s popisky názvy konkou naznačující editaci archivaci (odstranění z přehledu foto ale ne z db) a nebo smazání vím že to jde pomocí GET ale mě jde o to zda to lze udělat nějakou alternatvní cestou

edit: plus by mne zajimalo jak urcit spravnou tabulku slozka kdyz kliknu na bulharsko aby se opravdu vypsalo bulharsko a ne treba vsechny slozky najednou

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Reklama
Reklama
Doomista+1
Stálý člen
31. 8. 2013   #2
-
0
-

Znám jen get a post, každopádně když si v mysql uděláš databázi, kde bude ID pro bulharsko provázané se seznamem souborů ve složce, tak zobrazíš pouze soubory nalinkované do patřičného seznamu, tak máš problém vyřešen.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.34.–
Na vše stačí iostream...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 128 hostů

Podobná vlákna

URL — založil Milan

URL — založil RePRO

URL — založil JMM

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý