String - EveryThird – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

String - EveryThird – Java – Fórum – Programujte.comString - EveryThird – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lexani
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
1. 9. 2013   #1
-
0
-

Čaute, mám problém s týmto ... mám funkciu :ň
 

	public void everyThird(String key) {
		for (int i=0; i<key.length(); i+=3){
			serialKey += key.charAt(i);
		}
	}

vstup je string key .. no a tu je ten problém . .ze po tom co kazdý 3 znak uloží do stringu serialKey
.. no .. lenže ja to mám v cykle. . čiže. . keď spustím program. .prejde to raz. . zapíšu sa znaku do stringu
serialKey no a potom keď to spraví už druhá krát .. tak len k tomu pridáva.. a ja potrebujem to .. že keď to raz prejde cez cyklus uloží sa to. . ale akonáhle sa to spustí druhá krát . .tak nech sa najprv vymaže serialKey ..
a potom zapše

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.40.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
1. 9. 2013   #2
-
0
-

#1 Lexani
tak proc tedy ten obsah ze serialKey nesmazes nez do nej neco davas?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.241.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
sleepy0
Stálý člen
1. 9. 2013   #3
-
0
-

Alebo to neurobis takto:

public static String everyThrid(String key){ // Nieje dovod aby si vytvaral objekt kvoli tejto metode preto static
	StringBuilder sb = new StringBuilder(); // Nieco ako string az na to ze sa za kazdym nevytvara novy retazec
	for(char ch : key){ // Tu mozno bude treba to hodit do pola znakov key.toCharArray(), alebo nieco v tom zmysle, mozno to pojde aj bez toho
		sb.append(ch);
	}
	return sb.toString();
}

Alebo ten String zmazat, teda:

... everyThrid(...){
	serialKey = "";
	...
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.208.–
rudolf
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
13. 9. 2013   #4
-
0
-

Doplietol som to, ale na to uz si zrejme prisiel:

for(int i=0; i < key.length(); i++){
	sb.append(key.charAt(i));
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.67.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Podobná vlákna

String to hex ebo Byte()"string" — založil Roman Uherek

String — založil RePRO

String — založil Karel P.

String — založil zonda

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý