Zamotane cykly – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zamotane cykly – C / C++ – Fórum – Programujte.comZamotane cykly – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
blibli
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
3. 9. 2013   #1
-
0
-

zdravim,
prosim o pomoc mam neco jako:

bool trigger_t = false;
int a=1;
main()
{
while(1)//musi bezet dokola
{
while(space_key_is_down)
{
if(a==3){ draw(text); }
}
a = random();
repaintall();

}

}


potrebuji, kdyz drzim mezernik aby se ne ykresloval ten text, ale vzhledem ke spatnemu navrhu nemohu jiz s nicim hybat..
tj. vypsat text pouze po uvolneni spacebaru jak na to? kdyz dam podminku ze neni stisknuty, tak se stejne vykresluje tim dolnim drawem.. diky za kazdou radu

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.216.–
Reklama
Reklama
blibli
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
3. 9. 2013   #2
-
0
-

tak jsem to doma vyresil...

bool trigger_t = false; 
int a=1; 
main() 
{ 
 while(1)//musi bezet dokola 
 { 
 while(space_key_is_down) 
 { 
 if(a==3){ draw(text); } 
 } 
 a = random(); 
 repaintall(); // tady u toho repaintu musi byt podminka if(!space_key_is_down){repaint(););

 } 

}

diky za pozornost caj
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.116.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 179 hostů

Podobná vlákna

Cykly s promennymi — založil Petrr

Problém - cykly — založil crAzY^

Tkinter a cykly — založil Spectator

CHAR pole + cykly — založil Jeyekomon

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý