Kritika webu - povinné ručení – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kritika webu - povinné ručení – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comKritika webu - povinné ručení – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

petrna
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
4. 9. 2013   #1
-
0
-

Prosím o kritiku webu a rady pro zlepšení.
Web je napsán v HTML s prvky PHP / CSS.
Jedná se o affil na srovnání povinného ručení a havarijního pojištění.

Adresa webu: http://www.1po­jistenionline­.cz

Díky!

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.8.–
peter
~ Anonymní uživatel
3985 příspěvků
4. 9. 2013   #2
-
0
-

- zelena je takova divna, nekdy jedovata, jindy kvetinkove zluta
- bily text na zelenem podkladu sjednat tlacikot nahore je malo kontrastni vuci pozadi
- preplacana stranka, tolik moc informacinikdo nebude studovat a uz vubec ne rolovat na tabletu nebo mobilu
- nemas stanovena zadna pravidla pro texty, nadpis, text, tvuj text obsahuje ztucneni uprostred, coz je spatne
...vyřídit <b>povinné ručení</b> online...
- nemas stanoveny vzhled ovladacich prvku, tlacitka, odkazy, naprosto chaoticky si pokazde vyberes nahodne, jak to bude vypadat (modre neoramovane tlacitko spocitat pod tabulkou, zelene tlacitko v tabulce, modre oramovane tlacitko nahore, tlacitka top menu, )
- hover pro Zobrazit nabidky, link v tabulce zpusobi spatny kontrast pozadi vs pismo- dlouhe radky textu, pres 80 znaku na radek
- zadne odsazeni zleva pri okne 500x500, logo je nalepene na okraji, text je na okraji
- logo nahore mi prijde resene nesymetricky od okraju prijde mi, ze margin zhora a dola je rozdilny, zleva a zprava urcite je rozdilny. Tlacitka vpravo pak nedrzi zadnou linku, ale plavou si volne ve vlastni vysce. Zarovnal bych ramecek tlacitka bud z horni linkou loga, cili horni pixel pismena L z 'online' v logu bude na stejne vysce jako horni ramecek tlacitka. Nebo bych zarovnal spodek tlacitka na radek modreho textu a nebo az zeleneho.U toho modreho textu bych pak dal stejny margin zhora i ze spodu, cili ted zhora zvetsit asi na dvojnasobek. Tim bude modry vystredeny, zeleny je jako doplnek, on nej mensi margin vadit nebude.
..................___
[obr] [text1]......[tlacitka]

[obr] [text1]___ [tlacitka]

[obr] [text1]
[obr] [text2] [tlacitka]___

- O nas - ramecky s adresami maji nestejne rozmery, vsechny na stejnem radku by meli mit stejne rozmery. Pouzij tabulku, nevytvarej to pomoci css, kdyz chces udelat tabulku, nebo aspon pouzij table-layout css, tj display:table, atd

- formular sjednat pojisteni  ma nestejnou sirku SELECT / INPUT policek a nevhodne zvoleny font pro popisky policek (spatne se mi to cte, slevaji se pismenka do jednoho a jsou takova zubata).
Doporucuje se nedavat radio a checkboxy vedle sebe a kombinovat to tak do jednoho formulare, citatel pak muze snadno nektere policko prehlednout.
"Počet měsíců pojištění: *" - zalamuje se na 2 radky, hvezdicka zvlast
Tlacitko pro odeslani bych dal az uplne pod formular. Tam, kde je ted pusobi matoucne, je v ramecku, tyka se tedy jen toho ramecku a vsechny nad nim tedy ignoruje
Ztratilo se mi horni menu.

- ve FF (500x500) pod logem Bezpecny web jsou asi 3 stranky prazdna, pak je nejake dalsi logo a paticka

Celkove mi to prijde jako amatersky zplacany web z ruznych prvku (a grafiky), ktere k sobe neladi. Nektere vypadaji dobre, treba top tlacitka menu nebo formular, pripadne vlavo Co o nas rikaji zakaznici. zbytek nic moc, nema to zadnou formu, zplacane hala bala, nahodne plovouci texty, nahodna vyska pisma, nahodne vyska radku...
Text bych si predstavoval asi takhle nejak, jeden nadpis, text, zadne ztucnovani
http://oldaxpsu.fpf.slu.cz/…esign-cz.png
Zarovnani tlacitek (skoro) na spodni linku vypada dobre tady, ale ma tam pouzite odkazy, teda
http://oldaxpsu.fpf.slu.cz/…novak-cz.png

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
RomanZ
~ Anonymní uživatel
272 příspěvků
4. 9. 2013   #3
-
0
-

Ve formuláři pro výpočet se mi líbí ty nápovědy u jednotlivých políček. Naopak nelíbí se mi nutnost vyplňovat údaje o vlastníkovi, nemají být povinné, resp. ty, které nemají vliv na výpočet výše pojistného tam nemají být vůbec.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.60.–
povinné ručení
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
30. 9. 2016   #4
-
0
-

   

<a href="http://www.povinneruceni2011.cz">porovnání povinného ručení 2016</a>
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.160.128.–
peter
~ Anonymní uživatel
3985 příspěvků
30. 9. 2016   #5
-
0
-

U mne jasne vitezi puvodni stranka. Tam je par jednoduchych stranecek, zadne slozitosti a zbytecnosti jako js. Pro 4 stranecky mi to prijde jako zbytecne. Graficky obe nic moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:13e:8ac...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Kritika webů — založil Zeleny_Muzik

Kritika webu - 8R.sk — založil zelenac1

Kritika webu - 2R.sk — založil Michal93

Kritika webu — založil marpit

Kritika webu Fobo.cz — založil Bryant

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý