Ukoncovaci tag php se zobrazuje na webu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ukoncovaci tag php se zobrazuje na webu – PHP – Fórum – Programujte.comUkoncovaci tag php se zobrazuje na webu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
tribalcz0
Super člen
5. 9. 2013   #1
-
0
-

ahoj stalo se mi to poprve a ani neznam nikoho komu by se to stalo jde o to ze sem mi na webu zobrazuje ukoncovaci php tag tj. ?> nikde ve zdrojaku tento znak nemam dvakra pro upresneni posilam screen a zdrojak dane stranky

a zde je kod 

<?php
    session_start();
    require_once ('./php/connect.php');
    
    if(isset($_GET['action']) AND $_GET['action'] == 'odhlasit_se'){   
        session_destroy();
        header("Location: ".$_SERVER["SERVER_ROOT"]."/diary/auth.php");
    }
?>
<!DOCTYPE HTML>
<html>
    <head>
        <meta charset="utf-8" />
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1" />
    </head>
    <body>
        <? if($_SESSION['login']!=""){ ?>
        <div id="container">
            <div id="head">
                <?php
                    echo "<a href=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."?action=odhlasit_se\">Odhlásit se</a>";
                ?>
            </div>
            <div id="center">
                <form action="" method="post">        
                    <div>
                        <input type="text" name="entry" tabindex="1" />
                    </div>
                    <div>
                        <input type="submit" name="send" value="Odeslat záznam" />
                    </div>
                </form>
                <div id="listing">
                    <?php
                        
                    ?>
                </div>
            </div>
            <div id="footter">
            </div>
        </div>
        <?php
            } else {
                echo include_once (''.$_SERVER['PHP_SELF'].'error/404.html');
            }
        ?>
    </body>
</html>

jak je videt co se php tagu týče neni tam zadny nadbytecny kod a vse funguje jak má

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
5. 9. 2013   #2
-
0
-

Zkus změnit

 <? if($_SESSION['login']!=""){ ?>


na

 <?php if($_SESSION['login']!=""){ ?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
tribalcz0
Super člen
5. 9. 2013   #3
-
0
-

uz zkouseno kazdopadne je to nekde nad doctype pac kdyz za tag body dam treba slovo ahoj tak e zobrazí vedle toho tagu posilam screen

Připojen obrázek.a kod i s upravou od pana moravce 

<?php
    session_start();
    require_once ('./php/connect.php');
    
    if(isset($_GET['action']) AND $_GET['action'] == 'odhlasit_se'){   
        session_destroy();
        header("Location: ".$_SERVER["SERVER_ROOT"]."/diary/auth.php");
    }
?>
<!DOCTYPE HTML>
<html>
    <head>
        <meta charset="utf-8" />
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1" />
    </head>
    <body>ahoj
        <?php if($_SESSION['login']!=""){ ?>
        <div id="container">
            <div id="head">
                <?php
                    echo "<a href=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."?action=odhlasit_se\">Odhlásit se</a>";
                ?>
            </div>
            <div id="center">
                <form action="" method="post">        
                    <div>
                        <input type="text" name="entry" tabindex="1" />
                    </div>
                    <div>
                        <input type="submit" name="send" value="Odeslat záznam" />
                    </div>
                </form>
                <div id="listing">
                    <?php
                        
                    ?>
                </div>
            </div>
            <div id="footter">
            </div>
        </div>
        <?php
            } else {
                header("Location: ".$_SERVER["SERVER_ROOT"]."/error/404.html");
            }
        ?>
    </body>
</html>
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Řešení
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
5. 9. 2013   #4
-
+1
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Tak ještě zkontroluj soubor connect.php, který se includuje na začátku skriptu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
tribalcz0
Super člen
5. 9. 2013   #5
-
0
-

jo diky bylo to tim nenapadlo me se tam mrknou ale co chybami se clovek uci

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý