C++ 11 instance noveho objektu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C++ 11 instance noveho objektu – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ 11 instance noveho objektu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
cibule0
Návštěvník
14. 9. 2013   #1
-
0
-

Zdravim vsechny, kompiluju ted svuj projekt v C++ pod C++11 a chtěl bych se zeptat

Když volám tohle:

Objekt p = {5,7,8,9};

Jak to zachytim v tride?

dekuji za odpovedi :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.92.–
Řešení
Martin Kozibrátka0
Stálý člen
14. 9. 2013   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

   

class Objekt {
public:
    Objekt (std::initializer_list<int> list);
};
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.169.–
Savana.cz - neomezený webhosting za pár kaček :)
cibule0
Návštěvník
14. 9. 2013   #3
-
0
-

#2 Martin Kozibrátka
Diky moc, to cerpas z oficialnich stranek nebo je nejaka stranka kde jen vytah?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.92.–
Sefiros0
Návštěvník
14. 9. 2013   #4
-
0
-

http://www.cplusplus.com/reference/initializer_list/initializer_list/

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.252.–
Martin Kozibrátka0
Stálý člen
14. 9. 2013   #5
-
0
-

Čerpám to zde: http://www.stroustrup.com/C++11FAQ.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.169.–
Savana.cz - neomezený webhosting za pár kaček :)
vitamin+8
Grafoman
14. 9. 2013   #6
-
0
-

#1 cibule
To co chces pouzit sa vola Uniform Initialization

#include <iostream>
#include <initializer_list>

struct A{
	int a;
	long b;
	float c;
	void print(){std::cerr << a << ", " << b << ", " << c << "\n";}
};

struct B{
	B(int){std::cerr << "B(int)\n";}
	B(int, int){std::cerr << "B(int, int)\n";}
	
};

struct C{
	C(std::initializer_list<int>){std::cerr << "C(std::initializer_list<int>)\n";}
	
};

int main(){
	//vsetky '=' mozu byt vynechane:
	
	int i = {1};
	
	A s1 = {1, 2, 3.0};	s1.print();
	A s2 = {1};	s2.print();
	
	B s3 = {1};		
	B s4 = {{1}};				
	B s5 = {1, 2};			
	
	C s6 = {1, 2, 3};		
	C s7[] = {{1,2,3}, {4, 5, 6}, {{1}, 2, {3}}};	
	
	return 0;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.152.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Vytvoření nového objektu — založil ViliX64

Instance — založil ahoj

Instance tridy — založil DEBRECEN

Zakladani instance — založil Jirka

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý