Jak získat praxi a učit se v IT – Vzdělání – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak získat praxi a učit se v IT – Vzdělání – Fórum – Programujte.comJak získat praxi a učit se v IT – Vzdělání – Fórum – Programujte.com

Radek Hlaváček
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
16. 9. 2013   #1
-
0
-

Zdravim,

neví někdo o nějakých stránkách nebo společnostech, které by člověku, co jde na vysokou, pomohli učit se na nějakých (i fiktivních) projektech? Jde mi hlavně o C/C++, Javu, PHP, JavaScript a o to, abych mohl při hledání práce doložit svůj výtvor. Díky za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.230.152.–
yetty
~ Redaktor
+5
Super člen
16. 9. 2013   #2
-
+1
-
Zajímavé

Jakýkoliv open-source. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.23.51.–
Radek Hlaváček
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
16. 9. 2013   #3
-
0
-

Já si myslím, že na open-source ještě nemám moc znalostí. Umím jen základy a principy pár jazyků. Potřeboval bych spíš nějaký výukový program přímo na projektu.

Nahlásit jako SPAM
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
16. 9. 2013   #4
-
+1
-
Zajímavé

#3 Radek Hlaváček
A co ti brání stáhnout si nějaký open-source projekt, podívat se, jak je napsaný a zkusit v něm dělat úpravy a vylepšení. Ze začátku to nemusíš nikde publikovat, jen se učit. Dobré je najít si někoho zkušenějšího, aby se na tvoje výtvory občas koukl a zhodnotil to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Šťouchal0
Stálý člen
16. 9. 2013   #5
-
0
-

Open-source. Jsou zde začínající projekty, sám jich v hlavě několik mám, jen není čas (a lidi) kteří by to dělali :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.191.–
yetty
~ Redaktor
+5
Super člen
16. 9. 2013   #6
-
+2
-
Zajímavé

Jenom budu přitakávat Šťouchalovi - taky by se mi šikovní spolupracovníci na pár menších open-source projektů hodili. Ale většinou jde o Python.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.23.51.–
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
17. 9. 2013   #7
-
0
-

jakpsatweb.cz a diskuze. Na js muzes zkusit vyggoglovat hry a zkusit v nich udelat par zmen. cim mensi kod, tim lepe se v tom vyznas.
Ale vynech sim te sachy na 10k, protoze to uz nekdo minifikoval tak, ze nazvy funkci a promennych maji jedno pismenko :) Z toho se pak tezko usuzuje, co to asi dela. Ale kdysi jsem to musel zkoumat, abych udelal par uprav.

http://www.volny.cz/peter.mlich/hry/hry.htm
http://peter-mlich.wz.cz/web/links.htm

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Šťouchal0
Stálý člen
17. 9. 2013   #8
-
0
-

#3 Radek Hlaváček
kdybys měl zájem, tak se můžeme spolu pobavit, třeba by Tě něco zaujalo - u mě by šlo o věci kolem PHP, JS (frameworky pro frontend - asi jQuery), databáze MySQL / SQLite, HTML5 a CSS3 - každopádně bych se nebránil více technologiím - vše je o domluvě

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.191.–
silent0
Stálý člen
19. 9. 2013   #9
-
0
-

Kdyby chtěl někdo pomoct v C#/ASP.NET MVC taky se rád přiučím :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.196.42.–
C#
Radek Hlaváček
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
27. 9. 2013   #10
-
0
-

Zdravim,

nechtěl jsem odepisovat hned, protože jsem měl pár pohovorů a nevěděl jsem, jak dopadnou (nedopadli). Takže tímto nabízím své služby k nějakému open-source projektu nejlépe v C/C++ nebo Javě (PHP bych asi taky zkousnul, ale neni to moje priorita). Spíš hledám někoho, kdo mě bude učit a já mu za to (snad) pomůžu. Nejlepší by to bylo u někoho z Prahy, ať se nedohadujem jen na dálku. Jestli má někdo zájem, tak pište na mail.

Nahlásit jako SPAM
Radek Hlaváček
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
27. 9. 2013   #11
-
0
-

hlavacek.radek@volny.cz

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Jak ziskat checkboxy — založil Gibon

Jak získat počet týdnů v roce — založil ingiraxo

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý