Entry point programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Entry point programu – C / C++ – Fórum – Programujte.comEntry point programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Sefiros0
Návštěvník
21. 9. 2013   #1
-
0
-

Hoj,

asi to patří do sekce ASM ale tam to není moc aktivní, takže se zeptám radši tady protože to souvisí s GCC. Když pošlu GCC (přesněji linkeru ld) pomocí přepínače -e nový entry point. Hází mi výsledný program SIGSEGV (segmentation fault). Nevím čím to je, ani google nepomohl. Kód zde nepřikládám, neb to není třeba. Prostě sem místo funkce main nastavil jako entry point svoji funkci (myMain).  

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.252.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
21. 9. 2013   #2
-
0
-

proste jen smatas kam nemas... do pameti ktera neni tvoje, null pointer dereference a tak...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Sefiros0
Návštěvník
21. 9. 2013   #3
-
0
-

kdepak, dvě prázdné funkce ...

edit: možná že sem vlastním entry pointem přeskočil nějaké důležité inicializační rutiny, nevím, proto se ptám. BTW, zkouším to na linuxu

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.252.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
21. 9. 2013   #4
-
0
-

mozne to je..

to ze je to na linuxu me napadlo hned... windows hlasi jen nic nerikajici "program prestal fungovat" :)

Kazdopadne je to mimo muj okruh znalosti takze jediny co muzu rict ze nekam skaces, ctes, zapisujes, kde nemas. Vse ostatni musis beztak nastudovat z linuxu .. jak to spousteni vlastne probiha, co to potrebuje a podobne

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
21. 9. 2013   #5
-
+1
-
Zajímavé
Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
Sefiros0
Návštěvník
21. 9. 2013   #6
-
0
-

Hej boží blog, když sem tam viděl samí segmentation fault a podobný pokusy jako jsem dělal já, nemohl sem jinak než se rozesmát ... to je fakt bordel teda. V tom aby se jeden nevyznal. Ale už vím jak na to, díky moc. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.252.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý