Pomoc s ulohou... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc s ulohou... – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc s ulohou... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

zacatecnik0
Super člen
12. 1. 2007   #1
-
0
-

to d1cd: jasny mysli si co chces... ja sem prudic kdyz tu nekdo vysmrkne zadani a chce to vyresit, ted zrovna na builderu bylo ze tam postnul nekdo deset zadani a chtel vysledky:http://forum.builder.cz/read.php?123,1917991 a tam rikali ze za prachy to udelaj... tam si myslel ze sem mluvil taky za prachy ale ja nemluvil, smozrejme ze vsichni to tady nedelaj jen kvuli me a ne ze ja je vedu, rikam mysli si co chces ale po precteni ze ma zdravotni problemy a Cecko nikdy nevidel sem mu to chtel napsat ALE NEMEL SEM CAS, PRISAHAM. takze si sve prudarny zas nech ty

ja bych me uplne ignoroval, dit ja su lama co ani nevi jak najet do nouzoveho rezimu na mym shit Hewlett Packard, vi li nekdo bylo by to supr :(
;)

to sn3d: sice sem to nezkousel uz zasu padim pryc ale dobra prace ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Jakub0
Super člen
13. 1. 2007   #2
-
0
-

jasny mysli si co chces...


Kdybych si nemyslel co chci, nebyl bych tam kde jsem. ;)

ja sem prudic kdyz tu nekdo vysmrkne zadani a chce to vyresit,


Pořádně si po sobě přečti svůj první příspěvek a pochopíš. Kdo jsi, že si dovolíš odsuzovat lidi byť podmínečně?

ted zrovna na builderu bylo ze tam postnul nekdo deset zadani a chtel vysledky: forum.builder.cz/read.php?123,1917991 a tam rikali ze za prachy to udelaj...


Uznávám, že je to už krapet moc, ale což, zkusil to a bez peněz asi nepochodí. Kdyby byl ovšem chytřejší a zeptal se tak, aby podnítil snahu místních guru, určitě by neodešel s nepořízenou. Holt chce to trochu víc vlastní iniciativy, než jen copy & paste zadání a dodání příkazu na vypracování.

tam si myslel ze sem mluvil taky za prachy ale ja nemluvil


Hatla matla patla, já taky mlufit sesky. ;)

smozrejme ze vsichni to tady nedelaj jen kvuli me a ne ze ja je vedu


To přeci nikdo netvdí, ale dokázal jsi vyprovokovat negativní reakce, což se mi moc nezamlouvalo, proto jsem také doufám lehce protestoval. Tímto také děkuji moc Sn3d(ovi), že se obětoval a postnul řešení, i když nevím zda-li funkční.

ale po precteni ze ma zdravotni problemy a Cecko nikdy nevidel sem mu to chtel napsat


To ale zrovna moc nekoresponduje s tvým prvním příspěvkem, že?

[podtrzene]ALE NEMEL SEM CAS, PRISAHAM[/podtrzene]


Když už ale tak [podtrzene]nemáš čas[/podtrzene], tak proč sem vůbec chodíš a dokonce přispíváš? To se mi jeví dosti kontraproduktivní.

takze si sve prudarny zas nech ty


Já bych si dovolil tvrdit, že neprudím, jen zlehounka poukazuji. :)

ja bych me uplne ignoroval, dit ja su lama co ani nevi jak najet do nouzoveho rezimu na mym shit Hewlett Packard, vi li nekdo bylo by to supr :(
;)


Musíš periodicky vždy v intervalu jedné vteřiny mačkat tyto kombinace ve správném pořadí a jestli to nedokážeš, tak jseš fakt lama: ctrl+alt+shift+l+8+%+q+u+b; , alt gr+alt+ctrl+4+9+d+q+p , F1+F12+shift+k+9+z+q+/+i
;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Albert Einstein
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
13. 1. 2007   #3
-
0
-

myslim, ze ty hadky uz stacili, tohle je forum o programovani, bezte se hadat na icq a nespamujte to tady

Potřebujeme podstatně nový způsob myšlení, jestliže má lidstvo přežít. Albert Einstein

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
13. 1. 2007   #4
-
0
-

myslim ze d1ce ukazal co je zac a ja to nehodlam komentovat

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Jakub0
Super člen
13. 1. 2007   #5
-
0
-

zacatecnik píše:#
# myslim ze d1ce ukazal co je zac a ja to nehodlam komentovat


:ot:
Studnice argumentů vyschla? Co jsem ukázal? Co jsem zač? Když mě máš prokouklýho proč mi nepomlůžeš v sebepoznání. Je sice hezké, že bojuješ proti AIDS a Malárii, ale měl by ses trochu víc zamyslet nad sebou než něco plácneš. Já o sobě netvrdím exaktně, že jsem to či ono, přestože cokoliv udělám o mně něco vypovídá, to samosebou nepopírám. Jenom doufám, že z toho někdo nevyvodí nějaká negativa. Vše co dělám myslím jen v té nejlepší víře, přičemž to opravdu myslím upřímně. ;) Sorry, ale musel jsem si rýpnout.

Jinak nechápu proč tedy komentuješ, když tvrdíš naprostý opak, ujasni si skutečnosti, prosím.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
zacatecnik0
Super člen
13. 1. 2007   #6
-
0
-

presne sem vedel ze pouzijes slovo argumenty a aids si tak previdavy, zeptej se koho chces ze se po icq hadam do posledniho dechu ale musi mito zato stat, ty mi za to nestojis. kecas voloviny ze nemam cas, s tou zkrtatkou na nouzak a celkove tve posty nic nerekli, resis slovicka misto toho aby si to reseni poslal ty, rikam nestojis mi za to se hadat čus

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Jakub0
Super člen
13. 1. 2007   #7
-
0
-

Muhehe. :) Nic ve zlém, opravdu. Je mi jásné, že tímto ztrácím svůj drahocenný čas, ale mě to nepřestává bavit.

presne sem vedel ze pouzijes slovo argumenty a aids


Nějak nám tu inkvinuješ k věštectví. :) S tím AIDS(em) se tě snažil pochválit, ale ouha nezalíbilo se, škoda.

si tak previdavy


Aha, kéž by to k něčemu smysluplně navazovalo, mohl jsem na to reagovat, what a pity.

zeptej se koho chces ze se po icq hadam do posledniho dechu ale musi mito zato stat, ty mi za to nestojis


Ahh, to je mi ale moc líto, myslel jsem si, že ti stojím za víc. :(

kecas voloviny ze nemam cas


Ale moment, moment, to jsi řekl TY né já! Má ubohá maličkost to pouze komentovala. :)

s tou zkrtatkou na nouzak


To měl býti silly joke of a day, pokud ti to nedošlo, tvoje mínus.

celkove tve posty nic nerekli


Nechť si toto každý posoudí sám.

resis slovicka misto toho aby si to reseni poslal ty


Opravte mě zda-li se mýlím, ale doufám, že jsem nakopnul Sn3d(a), aby postnul řešení a to se počítá.

rikam nestojis mi za to se hadat čus


Ale já se s tebou bohužel nehádám, schade, já jen relevatně(vůčí tvým postům) diskutuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
pra3tor0
Duch
13. 1. 2007   #8
-
0
-

Halo lidi prosim nechte toho.Ja jsem pozadal o pomoc a dostalo se mi ji.Takze dekuju sn3dovi...jetse to musim prepsat na cestinu.Akorat se malinko bojim,ze je to moc profi...a ze mi to neuzna,ale uvidime.Snad to nejak okecam.Kazdopadne diky moc sn3de jak za cas,tak za ulohu!!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
pra3tor0
Duch
13. 1. 2007   #9
-
0
-

Jeste jsem se chtel zeptat na takovou drobnost.....jak to mam spustit?Kdyz jsem to hodil do dev-c++ tak mi to sice zkompilovalo,ale jen se to projede...zkompiluje a neco na obrazovce problikne a hned zmizi...diky za odpoved.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
13. 1. 2007   #10
-
0
-

a ja to nehodlam komentovat


- oprava: hodlam

nevadi mi ani tak ze reagujes zajimavyma argumentama ale to ze
reagujes jen na neco:

ale po precteni ze ma zdravotni problemy a Cecko nikdy nevidel sem mu to chtel napsat
To ale zrovna moc nekoresponduje s tvým prvním příspěvkem, že?


Precti si to jeste raz ;-)

dyž už ale tak nemáš čas, tak proč sem vůbec chodíš a dokonce přispíváš?


Fakt blbe ctes:

ALE NEMEL SEM CAS, PRISAHAM .... to sn3d: sice sem to nezkousel uz zasu padim pryc ale dobra prace ;-)



za sobotu a neděli pokusím naučit céčko a pomoct tazateli s úlohou,


zajimavy sou dve veci:
a) ty veris ze se naucis Cecko ze soboty na nedeli...Cecko se "neda naucit" ani za rok a ty to zvladnes za vikend ?
klobouk dolu
b)pokud cecko neumis co delas v tehle sekci ?


Hewlett Packard, vi li nekdo ....


je tam psano vi li nekdo ne: chcete si tu nekdo zaspamovat a vydavat to za vtip dne


víc zamyslet nad sebou než něco plácneš.


kdo tu placa ? po tom co tu rozepsal sve problemy obmekcil me srdce a ja se rozhodl mu pomoct bohuzel jak
sem psal o kousek vejs nemel sem ten den cas což si ovsem ty pausalizoval na to ze nemam furt cas nebo
aspon cas na tolik abych napsal jeden post. dneska ovsem cas je a nebyt sn3d tak to dneska zhotovim


S tím AIDS(em) se tě snažil pochválit, ale ouha nezalíbilo se, škoda.


sou veci o kterych se nezertuje !


kecas voloviny ze nemam cas
Ale moment, moment, to jsi řekl TY né já! Má ubohá maličkost to pouze komentovala.


to byla reakce na tohle: Když už ale tak nemáš čas,
tak proč sem vůbec chodíš a dokonce přispíváš? To se mi jeví dosti kontraproduktivní.



Nějak nám tu inkvinuješ k věštectví. :)


Aha, kéž by to k něčemu smysluplně navazovalo, mohl jsem na to reagovat, what a pity.


Hatla matla patla, já taky mlufit sesky. ;)


Opravdu si myslis ze je potrebovat komentovat vsechno ? a kdyz uz tak poradni veci a ne blbostma...

celkove tve posty nic nerekli
Nechť si toto každý posoudí sám.


Zamysli se nad tim nezaujate, precti si to tady jeste jednou a nevimej sebe jako ten kdo tam pise, zkus se na to podivat objektivne:
mas 4 posty v tomto topicu a nepomohl si autorovi se posunout ani o kousek dal.

ale doufám, že jsem nakopnul Sn3d(a), aby postnul řešení a to se počítá.


ano pripis si tento uspech, nebo si to vlastne napsal ty ? haled opravdu si myslis ze kdyby tva malickost
nebyla v tomto topicu tak by se nikdo nenasel kdoby to zhotovil ?


dovolim si to shrnout:
proste rad rypes(viz i tva slova)

Vše co dělám myslím jen v té nejlepší víře.

ano taky v to doufam a taky doufam ze tohle vse je jen nedorozumneni

doufam ze modi budou nebudou muset zasahnout a ze se rozejdeme v miru, protoze ja proti tobe opravdu nic nemam


4*edit: spatny tag citace opraven

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
zacatecnik0
Super člen
13. 1. 2007   #11
-
0
-

pra3tor píše:#
# Halo lidi prosim nechte toho.Ja jsem pozadal o pomoc a dostalo se mi ji.Takze dekuju sn3dovi...jetse to musim prepsat na cestinu.Akorat se malinko bojim,ze je to moc profi...a ze mi to neuzna,ale uvidime.Snad to nejak okecam.Kazdopadne diky moc sn3de jak za cas,tak za ulohu!!!!



mno programy spoustene mimo vyvojove prostredi (a nebo i v nekterych) je potreba pozastavit pro zraky uzivatele:
muzes poiuzit:
getchar();
getchar();

nebo system("PAUSE");

doporucuje se getchar();
v c++ je to:
cin.get();

nebo druha moznost coz je i nas pripad ze nespoustis program s parametry s kterym program pracuje:
viz. tahle cast kodu:


int main(int argc, char *argv[])
{
int actual;

if (argc < 3) {
printf("Pouzitie programu:\n");
printf("program slovo subor1.txt subor2.txt ... suborN.txt\n");
printf("\n slovo - je slovo ktore sa ma hladat v suboroch\n");
printf("subor1.txt ... suborN.txt - mnozina suborov ktore sa prechadzaju\n");

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
zacatecnik0
Super člen
13. 1. 2007   #12
-
0
-

pra3tor píše:#
# co si myslite o knize K&R ? je dobra ?



ne nemyslim si to. samozrejme jako zacatky mozna ale jde o to ze na mnoha vysokych skolach je doporucena a nedoporucena literatura a tahle je na seznamu nedoporucnei pro zastarale inforamce. viz vyvoj jazyka C : K&R -> ANSI -> C99

ale pokud bys mel o ni zajem popr. i o mistrovstvi v C++ a jine ebook kontaktuj me na mem mailu
ahoj


edit: spatna citace, dopsano rucne

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
sn3d0
Věrný člen
13. 1. 2007   #13
-
0
-

No ja som to kodil ako konzolovu aplikaciu a ja nepouzivam DevC++ takze som na to pozabudol ;) inac spust si cmd (command line) a tam napise meno_programu hladane_slovo subor1.txt subor2.txt suborN.txt Ak chces zastavit program tak pre return-am v main() daj este spominany system("PAUSE");

Inac rozhodne to nieje profy.. Mne osobne sa s toho kodu chce zvracat ;) Toto keby bol profy kod tak ma hned v pondelok vyhodia z prace ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Jakub0
Super člen
13. 1. 2007   #14
-
0
-

To zacatecnik: Mohl bych se sáhodlouze rozepsat o tom, kde jsi mi zase nerozměl a nedával dobrý pozor, ale my jsme řekli ne! Ukončíme tento nesmyslný flame s přecijen dobrým koncem pro všechny.

Ale oceňuji tě, polepšil ses, motivoval jsem tě k hlubší anlýze problému a vida konečně chápeš, že všechno co jsem psal není myšleno proti tobě. Díky převelice za to.

Proto bych se s tebou rád rozešel v dobrém, díky moc.

Submisivně věřím, že nebudeš chápat tento příspěvek jako další útok proti tobě, thx very much.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
zacatecnik0
Super člen
13. 1. 2007   #15
-
0
-

samozrejme ze to nepovazuji za utok ani tve predchozi prispevky, ale proste nesouhlasim s:

Mohl bych se sáhodlouze rozepsat o tom, kde jsi mi zase nerozměl a nedával dobrý pozor,


motivoval jsem tě k hlubší anlýze problému


ale zadny flame a off topicy, zapichneme to :-)
hodne zdaru vsem preje zacatecnik


edit: slovo urok opraveno na utok

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
zitmen
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
14. 1. 2007   #16
-
0
-

na tuhle diskusi jsem se dostal jen kvuli tomu, ze mi ji kamos dohodil kvuli ty hadce, co tu je a stoji to teda za to :D
jinak bych se chtel zacatecnika zeptat proc si mysli, ze je lepsi pouzit getchar? to by me teda opravdu zajimalo

2 sn3d:

int oerrno = errno;

free(buf);
errno = oerrno;
buf = NULL;

Muzes mi to prosim vysvetlit? Bohuzel nechapu k cemu tam ty promenny (o)errno jsou? Ze by fce. free nastavovala tuhle promennou se mi nak nezda. Cetl jsem, ze ti z toho kodu neni nejlip......to chapu :) (bez urazky prosim, nechci se tu s nekym chytit jak zacatecnik :D )

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
14. 1. 2007   #17
-
0
-

To zitmen: LOL stáváme se spolu s Zacatecnikem itenetovými celebritami. :D
Se divím že i sám velký Zitmen z http://forum.builder.cz nás obdivuje. :DDD

Edit: Pokud by si někdo náhodou chtěl udělat rozbor a klasifikovat naši výměnu názorů, může se inspirovat sérií článků Martina Malého: http://maly.blog.sme.sk/c/72147/Trvale-udrzitelna-krava.html, http://maly.blog.sme.sk/c/72255/Trvale-udrzitelna-krava-II.html, http://maly.blog.sme.sk/c/72357/Trvale-udrzitelne-telatko.html.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
zacatecnik0
Super člen
14. 1. 2007   #18
-
0
-

kolik ti plati za linkovani ? :)

celebriti ? ee nemame spravne inicialy RH ! :D

jinak zitmen neni tak velkej... 186 :D

... vsechno se neda zaskatulkovat ;-) vsadim se ze v tom clanku nejsem :D
navic cist blogy nakejch magoru.... hale v Cine bloguje 20 mil .lidi :)

at to neni uplny off topic: vcem teda kuchtis d1ce ? kdyz ne C ? bys me mohli neco splacat kdyz uz se tak dobre niterne pozname :D


edit: jo jinak zitmen je v mym fanclubu davno :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Jakub0
Super člen
15. 1. 2007   #19
-
0
-

zacatecnik píše:#
# kolik ti plati za linkovani ?


Svým nadprůměrným IQ. :D Zalinkoval jsem jen tak z recese.

navic cist blogy nakejch magoru


Hele zrovna ten má prokazatelně vyšší IQ než 99% lidí. Takže bych ho mezi magory zásadně nezařazoval. Jeho články jsou prostě pro ty náročnější čtenáře.

at to neni uplny off topic: vcem teda kuchtis d1ce ? kdyz ne C ? bys me mohli neco splacat kdyz uz se tak dobre niterne pozname :D


Momentálně výhradně webovky(HTML, CSS, JS, MySQL, php(dalo by se říct, že jsem v této problematice jaksi pokročilý, páč jsem toho opravdu dost přečetl(jak knížek, tak tutoriálů) a dovolil bych si říct, že bastlím a zbastlil pár náročnějších aplikací(RS(asi 3 verze(prostě každou jsem dělal úplně od začátku), ale každá na úplně jiném principu, poslední se snaží být maximálně konfigurovatelná a modulární), online hru, katalog))), ale jak už jsem někde psal mám základy Pythonu(přelouskal jsem Geonův tutor, 1 bichli a pár věcí z manuálu), C++(přechroustal jsem 2 bichle a podařilo se mi udělat pár okenních alikací skrz WinAPI). Jinak z céčka umím jen takový absolutní minimum(Co jsem pochytil z nějakých fór a tutorů, který jsem si jen tak z legrace pročetl).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
sn3d0
Věrný člen
15. 1. 2007   #20
-
0
-

zitmen píše:#
# na tuhle diskusi jsem se dostal jen kvuli tomu, ze mi ji kamos dohodil kvuli ty hadce, co tu je a stoji to teda za to :D#
#jinak bych se chtel zacatecnika zeptat proc si mysli, ze je lepsi pouzit getchar? to by me teda opravdu zajimalo#
##
#2 sn3d:#
#

int oerrno = errno;#
# free(buf);#
# errno = oerrno;#
# buf = NULL;
#
#Muzes mi to prosim vysvetlit? Bohuzel nechapu k cemu tam ty promenny (o)errno jsou? Ze by fce. free nastavovala tuhle promennou se mi nak nezda. Cetl jsem, ze ti z toho kodu neni nejlip......to chapu :) (bez urazky prosim, nechci se tu s nekym chytit jak zacatecnik :D )



No errno je nieco ako globalna premenna ktora sluzi vlastne na zistenie error chyby vid http://www.opengroup.org/onlinepubs/009695399/functions/errno.html. Tu fciu nacitajRiadok, jej casti som zobral z jedneho modulu ktory som mal momentalne po ruke(potreboval som narychlo zbastit toto zadanie).Je to pre pripad kedy sa nieco zmrvy a tak sa uvolnuje buf, lenze ten by po svojom koretknom zavolani nastavil errno na 0 a stratil by som povodnu hodnotu.To tam vobec nemusi byt nakolko errno v tomto pripade dalej nieje pouzite.

Je to taka nepekna finta.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
zitmen
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
15. 1. 2007   #21
-
0
-

sn3d píše:#
#

zitmen píše:#
# na tuhle diskusi jsem se dostal jen kvuli tomu, ze mi ji kamos dohodil kvuli ty hadce, co tu je a stoji to teda za to :D#
#jinak bych se chtel zacatecnika zeptat proc si mysli, ze je lepsi pouzit getchar? to by me teda opravdu zajimalo#
##
#2 sn3d:#
#

int oerrno = errno;#
# free(buf);#
# errno = oerrno;#
# buf = NULL;
#
#Muzes mi to prosim vysvetlit? Bohuzel nechapu k cemu tam ty promenny (o)errno jsou? Ze by fce. free nastavovala tuhle promennou se mi nak nezda. Cetl jsem, ze ti z toho kodu neni nejlip......to chapu :) (bez urazky prosim, nechci se tu s nekym chytit jak zacatecnik :D )

#
##
#No errno je nieco ako globalna premenna ktora sluzi vlastne na zistenie error chyby vid http://www.opengroup.org/onlinepubs/009695399/functions/errno.html. Tu fciu nacitajRiadok, jej casti som zobral z jedneho modulu ktory som mal momentalne po ruke(potreboval som narychlo zbastit toto zadanie).Je to pre pripad kedy sa nieco zmrvy a tak sa uvolnuje buf, lenze ten by po svojom koretknom zavolani nastavil errno na 0 a stratil by som povodnu hodnotu.To tam vobec nemusi byt nakolko errno v tomto pripade dalej nieje pouzite.#
##
#Je to taka nepekna finta.


Diky za vysvetleni, to jsem nevedel, ale je pravda, ze bych pouzil asi jiny zpusob osetreni.

2 D1ce: mas nejakou aplikaci v Pythonu, ktera pracuje se socketem? delame to ve skole, ale zatim jen samy jednoduchy kraviny a k nicemu to nevede, tak bych se rad priucil, protoze Python na serveru v kombinaci s Ceckem u klienta je udajne dost silnej nastroj (napriklad jsem v tom videl server na World of Warcraft).....btw. mam namysli nejakou jednoduchou aplikaci pro demonstraci, diky

Jinak kdyz uz je cela tahle diskuse, jak koukam, uplne offtopic, a rozebirate tu, co kdo delate, tak ja prave delam na programu, kterej se jmenuje NAND Logic, kterymu uzivatel zada pravdivostni tabulku, program vykresli karnaughovy mapy a zjednodusi vystupni funkce a vykresli obvod realizovany logickymi hradli typu NAND...jeste uvazuju o nejake moznosti simulace
Proc to zminuju? Protoze jsem na to kurva hrdej :D a az to budu mit hotovy, tak to budu cpat uplne vsude :D. Treba mi udelaj reportaz na n@ve :D:D:D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
15. 1. 2007   #22
-
0
-

NO Offtopic, pls... Curo vidí všude :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Jakub0
Super člen
15. 1. 2007   #23
-
0
-

zitmen píše:#
# 2 D1ce: mas nejakou aplikaci v Pythonu, ktera pracuje se socketem? delame to ve skole, ale zatim jen samy jednoduchy kraviny a k nicemu to nevede, tak bych se rad priucil, protoze Python na serveru v kombinaci s Ceckem u klienta je udajne dost silnej nastroj (napriklad jsem v tom videl server na World of Warcraft).....btw. mam namysli nejakou jednoduchou aplikaci pro demonstraci, diky


Možná, že bych dle manulálu či tutoru něco i zbastlil, ale to bys určitě dokázal i ty jakožto programátroský guru (myšleno v tom nejčirejším a nejlepším smyslu :D ). Né že bych se s tím nikdy nesetkal, ale byly to pokusy tak na max 20 řádků. Zkus prosím poprosit s přesnějším popisem problému v sekci Python, kde jsou daleko větší masteři ala ó mocný Geon a šikovný Blujacker.

Python na serveru v kombinaci s Ceckem u klienta je udajne dost silnej nastroj (napriklad jsem v tom videl server na World of Warcraft)...


O tom jsem také četl ale toť vše bohužel, nestahoval jsem to, nedíval jsem se do zdrojáků ani se to nepokoušel zprovoznil. Z komentářů jsem ale vycítil, že už jen zprovoznit to je docela pakárna. Natož hrabat se ve zdrojácích. :D Navíc když jsi uvedl, že to je kombinace céčka a Pythonu, aby to nebylo jako se vyznat v C++ zdrojácích okořeněných asm. :D IMHO doufám, že to ale bude realizovaný krapet jinak než míchání zdrojáků, leč nemám žádné zkušenosti s kombinováním céčka a Pythonu. Všechny kritické knihovny Pythonu jsou napsané v céčku, a asi tímto způsobem to bude zprovozněný i na tom serveru.

Když tahle rozjímám, mít vlastní WoW server by nebyl zas až tak špatný počin. :) Natož si upravit zdrojáky dle svých představ.

NAND Logic


Určitě bezva nápad, ale ehm jak to proboha chceš rozřířit mezi ovce N@vy. :DDD Mám přibližně takovouhle vizi: Jednou si 99 procent populace řekne: "mám pravdivostní tabulku a chci z toho vykresit karnaughovy mapy, zjednosusit vystupni funkce a vykreslit obvod realizovaný logickými hradly typu NAND co udělám?" Zavolá do "Volejte nohu" a zeptá se. Obratem se mu dostane doporučení na revoluční, univerzální, jedinečný a dokonalý program NAND Logic a jelikož se takové dotazy htomadí, natočí se a odvýsílá spot o programu NAND Logic. V tu chvíli se Zitmen stane opravdovým bohem na poli softwaru. :ms_0268: V ten okamžik narazí na Gatese, který tvrdí že to byl původně jeho nápad a že si nechá okamžitě patentovat. Načež proběhne soud a překvapivě po dlouhých a úporných tahanicích vyhraje spravedlnost a Gates musí zaplatit škody jím způsobné potažmo soudní výlohy. Zitmenovi to nahraje k další expanzi do světa a už nic mu nebrání v rozletu, až na tu zatracenou Čínu, investuje kde se dá, a získává čím dál tím větší moc nad světem. Čína si nenechává samozřejmě líbit zbrojí a chystá velkou expanzi. Na něco ovšem zapomenou. Životní prostředí. Číňani začnou rapidně v důsledku znečištění vymírat a Zitmenovi potom stačí jen zamáčknout královnu mraveniště, která se sotva drží při životě. Vyspělá detox technologie mu při tom usnadní práci. Po úspečném pročištění Číny a okolí se naskýtá ohromné úložiště nerostných surovin a mocný, ničím nezadržitelný Zitmen neváháhá a investuje do harvestingu. V důsledku toho se raketově zvýší vesmírmý výzkum a Nasa ve spolupráci se Zitmenem expanduje do vesmíru. Ale to už je jiná pohádka...

Poznámka pod čarou:
Autor se tak chlámal během psaní příspěvku, že si málem rozbil držku o stůl potažmo klávesnici.
:DDDDDDDDD

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
zitmen
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
16. 1. 2007   #24
-
0
-

A neublizil jsis moc o tu klavesnici? :D

Teda chlape presne jsi vystihl muj zivotni cil a jelikoz n@va je schopna z uplny kraviny udelat strasny drama, tak verim tomu, ze pravdivostni tabulku nebude chtit resit pouhych 99% populace, ale minimalne 99,99% :D

Jinak jses dobrej StoryMaker ;-) Bys mi mohl napsat zivotopis (az porazim Gatese, tak ti samozrejme zaplatim jak se patri) :D




Ten WoW server napsalinnejaky fanousci WoWu, ale neni to legalni ho mit nekde nainstalovanej, ale na to stejne lidi kaslou, protoze za originalni server musi majitel platit, ze na nem vubec nekdo hraje a to je teda podle me dost blby. Jinak je to open-source, takze koukat do toho neni problem ;-) Kamosi ten server zprovoznujou, ale aby to behalo dobre, tak stejne musej samy scriptovat v Pythonu a neco tam dodelavat. Jinak ty, co to naprogramovali jsou celkem borci, protoze udajne museli okoukat vlastnosti vsech postav, apod. takze je k tomu serveru asi 300MB databaze v podobe MySQL.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Aleshus0
Newbie
18. 1. 2007   #25
-
0
-

Zdravím velkého Žitmena jako ho tu někdo nazval a preji mu šťastnou cestu v boji s velkým Billem... ;) já půjdu asi cestou jinou což je v jedna z mála věcí ve které se s žitmenem neshodji.. P.S. je to tak jednoduchý žitmene.. ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
18. 1. 2007   #26
-
0
-

to aleshus :
a nejsi ty ten slavnej aleshator ktery udelal to 3D otaceni v packalu ?

jestli ano tak respekt :ms_0435:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
zitmen
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
19. 1. 2007   #27
-
0
-

odpovim za nej....jo je to on ;-)

4 aleshus: jednoduchy to teda je fakt hodne, sam se tomu divim

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
19. 1. 2007   #28
-
0
-

Díky za respekt. Poslední varování. No OFFtopic.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
suprer0
Newbie
20. 1. 2007   #29
-
0
-

Ja nevim ale prohledávání souborů v C++ a zapisování výsledků mě jako "nejaky uvody" moc nepripada :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
()Suprer()
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
20. 1. 2007   #30
-
0
-

To D1ce:

Python na serveru v kombinaci s Ceckem u klienta je udajne dost silnej nastroj (napriklad jsem v tom videl server na World of Warcraft)...


já jsem nedávno převáděl náky věci z C do pythona pro jeden WoW server, ale nebylo to moc zábavný... Např tam byl soubor o 20 000 řádách a v něm byli třídy potvor a ty sem měl převést do pythona. Naštěstí měli všechny stejnou strukturu, tak sem si napsal program co to za mě udělal za pár sekund;)
Já sem dělal jenom takovýhle "blbosti". Zbytek práce udělal admin serveru.

...ala ó mocný Geon a šikovný Blujacker.


to potěší :ms_0435:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
gogo0
Duch
25. 1. 2007   #31
-
0
-

mam problem potrebujem vyriesit tento priklad je to v microsoft visual c++
ak by sa nasiel niekto kto mi pomoze vopred vdaka
Ulozte mena zo suboru do binarneho vyhladavacieho stromu a vypiste vsetky
mena podla abecedy vzostupne resp. zostupne (Navod: zmente definiciu typu
TVrchol tak, aby ste vo vrchole mohli uchovavat retazec namiesto celeho
cisla. Je tiez potrebne upravit funkciu vloz, retazce totiz porovnavane
pomocou funkcie strcmp a nie operatorov <, > a pod.)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
25. 1. 2007   #32
-
0
-

Neber to v zlom ale doporucujem precitat hned moj prvy prispevok v tejto teme ktory znie:

Nic v zlom ale prispevky typu urobte mi domacu ulohu sa akosi zacinaju mnozit.Nepovedal by som kedy si sa aspon pokusil to spravit a narazil by si na problem a tak by si sem napisal.To by ti ludia radi proadili, no cakat ze ti tu niekto bude pisat domace ulohy je trosku z cesty.Ludia maju kopec svojej roboty a je len ich dobra vola ze tu radia ale toto je ciastocne zneuzivanie energie tychto ludi.

Neber to v zlom tuto moju reakciu.Nepoznam okolonosti.Opytam sa teda inac. S cim konkretne potrebujes pomoct?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
25. 1. 2007   #33
-
0
-

To gogo0152: Podle zadani soudim, ze uz ten strom mas nekde udelany a v napovede mas taky napsano, co mas vlastne zmenit. Takze to zkus zmenit podle navodu, a kdyz se ti to nebude darit, tak az potom napis(samozrejme i s kodem), pak ti tu snad nekdo pomuze.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý