Exception has been thrown by the target of an invocation – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Exception has been thrown by the target of an invocation – .NET – Fórum – Programujte.comException has been thrown by the target of an invocation – .NET – Fórum – Programujte.com

 

RomanZ
~ Anonymní uživatel
272 příspěvků
25. 9. 2013   #1
-
0
-

Při pokusu spustit Visual Studio 2010 C# Express se objeví splashscreen, po chvíli zmizí a objeví se dialogové okno s chybou: "Exception has been thrown by the target of an invocation". Po odklepnutí je konec, Visual Studio se nespustí. Nesetkali jste se s tím někdo? Zkoušel jsem instalátorem opravit VS, to nepomohlo. Zkoušel jsem úplně odinstalovat a znovu načisto nainstalovat VS, ale to taky nepomohlo (asi proto že VS čistě odinstalovat nejde, nechá v počítači po odinstalování spoustu hnoje a další instalace na něm staví, např. se mne to vůbec neptalo na licenci). Zkoušel jsem instalovat VS SP1, ale to nepomohlo, přestože to v diskuzích na internetu doporučují. Zkoušel jsem manipulace s proměnnou PATH (aby nebyla dlouhá a obsahovala cestu k System32), což také v diskuzích doporučují a také to nepomáhá. Už nevím co dál zkoušet, přece nebudu přeinstalovávat celé Windows. Má s tím už někdo zkušenost?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.60.–
JardaJirava0
Stálý člen
27. 9. 2013   #2
-
0
-

Ahoj,

dostávám se do podobné situace, podle pozorování to způsobuje nějaký dll-hell. Začalo to dělat po aktualizacích OS a instalaci SQL Serveru. V Event logu žádné informace nejsou, většinou postačí restartovat OS (což není ideální).

Pěkný den,

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.85.–
MCAD, MCPD
http://jirava.net/blog
http://xaml.cz - Magazín moderních technologií založených na XAML
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý