Tag noscript soucasti php podminky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Tag noscript soucasti php podminky – PHP – Fórum – Programujte.comTag noscript soucasti php podminky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tribalcz0
Super člen
26. 9. 2013   #1
-
0
-

Předem bych chtěl upozornit na par detailu abych se vyhnul zbytečným dotazům typu js není server side jazyk.

a)vím že js není server side jazyk ale klientský.

b)vím že každý js script by měl být doplněn server side jazykem

tak teď k věci mám již starší systém který bych chtěl updatovat aby byl přehlednější a uživatelsky přívětivější a nyní sem se dotal k problému co se aktualizací týče resp. pokud chci aktualizovat nejaký záznam v databázi rozhodl sem se proto použít atribut jménem contenteditable kde se po kliknutí na text zobrazí vstupní pole a pomocí ajaxu se odešle do datbáze  což je ok ale nachazi se zde problem v podobě možnosti deaktivovaneho js kdy bude tato funkce mrtva a nepoužitelná chtěl bych toto ošetřit podmínkou která by ověřila zda se opravduvypisuje no script poku ano nastane bud to ze se uzivateli zobrazi klasický formulář ne bo to že by se nemohl přihlásit protože by se to ověřovalo při přihlašování jako reálné vydím obě možnosti protože všechna zařízení dnes podporují (tedy dle mého názoru)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Reklama
Reklama
yetty
~ Redaktor
+5
Super člen
26. 9. 2013   #2
-
0
-

#1 tribalcz
Máš změřeno, kolik tvých návštěvníků má zakázaný javascript? Tím chci říct, že je to pravděpodobně tak malé číslo, že nemá vůbec cenu se tím trápit... ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.192.–
peter
~ Anonymní uživatel
2532 příspěvků
27. 9. 2013   #3
-
0
-

vydím - to raci nevidim :)

Jestli js je, nebo neni se da snadno vyresit pridanim inputu a zmenou jeho hodnotu pomoci js 

<form><input><script>document.forms[0].inputs[0].value='je javascript';</script></form>
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Kit+11
Guru
28. 9. 2013   #4
-
0
-

#1 tribalcz
Formulář dej do značek "noscript" a máš vystaráno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 34 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý