Grafova knihovna pro vykresleni velkeho mnozstvi bodu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Grafova knihovna pro vykresleni velkeho mnozstvi bodu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comGrafova knihovna pro vykresleni velkeho mnozstvi bodu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hm
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
30. 9. 2013   #1
-
0
-

Neznate nejakou knihovnu do ktere bych mohl zanest   hodnoty ve formatu   [datum:hodnota]
 a ono mi to vykreslilo pekny graf?

Problem je v tom, ze tech hodnot mam hodne  -  zaznamy z celeho dne po jedne sekunde

Uplne nejidealnejsi by bylo, kdyby ten graf sel zoomovat. Tzn kdyz bude mensi zoom, tak se ty hodnoty nejak aproximuji  ale kdyz zazoomuji hodne, tak je chci videt po tech sekundach

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.92.242.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
1. 10. 2013   #2
-
0
-

Zkousel jsi hledat googlem? Ne? Chyba :)

http://webdesignledger.com/resources/13-useful-javascript-solutions-for-charts-and-graphs

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
1. 10. 2013   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
hm
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
1. 10. 2013   #4
-
0
-

Vetsina tech grafu je nepouzitelna pro praci s hodne bodama, extremni naroky na procesor, neplynulost

zkusil jsem jich asi 5 vcetne komercnich a hruza...

http://meteorcharts.com/  tohle je jedina vyjimka, funguje dobre.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.92.242.–
hm
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
1. 10. 2013   #5
-
0
-

jeste musim dodat, ze ta meteorcharts u me funguje dobre jen na Firefoxu, ted jsem si to pustil v Chrome a tam je to hrozne pomaly.

Jeste ze ty grafy jsou jen pro me, jinak by me asi jeblo

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.92.242.–
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
2. 10. 2013   #6
-
0
-

Chrome neni prohlizec, ani opera a spoustu dalsich (to jsou spise takove nahrazky), u tech nemuzes pocitat s necim jako funguje :)
Kdysi jsme si hraly a delali 1000 bodove grafy pro sin, cos, tak si muzes vyzkouset a upravit...
http://peter-mlich.wz.cz/…rx/index.htm
* grafy | grafy0 | grafy1 | grafy2

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
2. 10. 2013   #7
-
0
-

Tez hodne zalezi na tom, jestli to spoustis z webu, jak mas nastavene kesovani a zda to spoustis prvne nebo treba potreti. Nez se stahne 150k jquery knihovny, tak je to dost rozdil proti kesovani.
A dalsi kriterium jsou programy, co mas na pc pustene, treba skype, icq a dalsi jsou silena brzda.
A pak tez zalezi na pc a velikosti ram.

Jo, a u te me stranky nemuzes cekat zazraky, protoze wz.cz je pomale. Tam plati ty casy, co to vypocita.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý