Diagonala napric tabulkou – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Diagonala napric tabulkou – C / C++ – Fórum – Programujte.comDiagonala napric tabulkou – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
pajzl0
Duch
30. 9. 2013   #1
-
0
-

Cus potreboval bych pomoct s jednim ukolem. Jedna se o toto: Pri spusteni scriptu v terminalu by melo jit zadat cislo, ktere bude urcovat velikost mrizky vyplnene jednickama. ale napric tou mrizkou by mela jit diagonala nul. Takze napriklad:
zadam 10 a vypise se
1 1 1  1  1  1  1  1  1  0
1  1  1  1  1  1  1  1  0  1
1  1  1  1  1  1  1  0  1  1
1  1  1  1  1  1  0  1  1  1
1  1  1  1  1  0  1  1  1  1
1  1  1  1  0  1  1  1  1  1
1  1  1  0  1  1  1  1  1  1
1  1  0  1  1  1  1  1  1  1
1  0  1  1  1  1  1  1  1  1
0  1  1  1  1  1  1  1  1  1 
Melo by to jit pomoci dvou forek a if dik moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.67.–
Reklama
Reklama
vitamin+8
Grafoman
30. 9. 2013   #2
-
0
-

#1 pajzl
Skus najprv spravyt tu mriezku z jednotiek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.152.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
pajzl0
Duch
30. 9. 2013   #3
-
0
-

pls ja to potrebuju na zitra nemohl by pls nekdo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.67.–
KIIV+42
God of flame
30. 9. 2013   #4
-
0
-

mohl jen nechtel... snaha se ceni... treba co uz mas a naznak snahy...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
pajzl0
Duch
30. 9. 2013   #5
-
0
-

No tak mam vymyslenej postup zacal bych definaci dvou promnenych. Pak bych dal for a postup by byl nasledujici vytisklo by to tolik jednicek kolik by bylo zadano na zacatku jako velikost tabulky. A to by se tisklo dokud by se cislo cyklu nerovnalo velikosti tabulky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.67.–
KIIV+42
God of flame
30. 9. 2013   #6
-
0
-

tak sem dej tu definici promennych... jak by vypadaly ty for cykly?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
pajzl0
Duch
30. 9. 2013   #7
-
0
-

Js to zatim jako kod nedelal vzdycky jsem se zasekl zatim jsem si udelal jen vyvojovy diagram

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.67.–
KIIV+42
God of flame
30. 9. 2013   #8
-
0
-

tak je na case se odseknout.. spojit si to co mas ve vyvojovym diagramu s tim co musis rici programovacimu jazyku...

k tem promennejm: jaky typ budes potrebovat? respektive jake cisla tam budes potrebovat (ci mit?)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
pajzl0
Duch
30. 9. 2013   #9
-
0
-

Ja musim padat spat jinak zitra nevstanu dik za pokus o vysvetleni ale to uz dneska asi nedam...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.67.–
KIIV+42
God of flame
30. 9. 2013   #10
-
0
-

no jak myslis.. je to prace na 2 minuty... pro zacatecnika trosku dyl :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 83 hostů

Podobná vlákna

Prace s tabulkou — založil Gadael

Problém s responsivní tabulkou — založil týpek co neví

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý