Auto klik na pozícii kurzora – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Auto klik na pozícii kurzora – C / C++ – Fórum – Programujte.comAuto klik na pozícii kurzora – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
iridium0
Newbie
1. 10. 2013   #1
-
0
-

Programujem Win32 aplikáciu v prostredí Dev C++ a potrebujem poradiť, akú funkciu mám použiť, keď chcem simulovať kliknutie ľavým tlačítkom myši na pozícii kurzora. -Pomocou funkcie SetCursorPos(x, y) som si kurzor nastavil na požadovanú pozíciu, a teraz potrebujem kliknúť. Ako sa to robí? Ďakujem za radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.220.–
Reklama
Reklama
Řešení
hlucheucho+10
Posthunter
1. 10. 2013   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

http://stackoverflow.com/questions/11950508/c-simulate-left-mouse-click-on-minimized-program

http://stackoverflow.com/questions/5164774/how-can-i-simulate-mouse-events-from-code

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
iridium0
Newbie
2. 10. 2013   #3
-
0
-

#2 hlucheucho
Ďakujem. Odtiaľ som si zložil jeden kód, ktorý funguje presne podľa môjho očakávania. Keby ho náhodou niekto niekedy potreboval, tak tu je:

SetCursorPos(x, y);
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, 0, 0, 0, 0);
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP, 0, 0, 0, 0);

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.220.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý