Opengl object manager – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Opengl object manager – C / C++ – Fórum – Programujte.comOpengl object manager – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lukas.balaz0
Super člen
2. 10. 2013   #1
-
0
-

Odpoveď na túto otázku by sa (ako skoro všetko) dala nájsť na googli, ale ja som už googlil dlho a nič som nenašiel. Čiže ak aj neviete priamo odpovedať,, či by ste mi trocha nepomohli s googlením.

Potrebujem nájsť nejakú knižnicu na c++, ktorá by mala triedu object a pomocou nej by som mohol vytvárať objekty, vykreslovať ich, prepočítavať normály, textúrové coordináty a tak ďalej. všetko jedným príkazom.

Predstavujem si to tak, že len napíšem príkaž napr. vytvor_kocku na určitej pozícií s určitou stranou a tá kocka sa celá uloží do tej triedy, prepočítajú sa normály, textúry a potom druhým príkazom vykreslím celý vektor tých tried, čiže všetky objekty.

Nie že by som si také niečo nevedel urobiť aj sám, ale  1. potrebujem to rýchlo  2. potrebujem to čo najviac optimalizované (proste grafika...)

Ďakujem za rýchlu odpoveď

(Ten príklad s kockou bol len príklad..akože ono to môže vyzerať aj inak, ale aby to bolo tiež také jednoduché)

A ešte mi napadla jedna vec: bolo by najlepšie bay to malo aj nejaký loader .3ds súborov a tiež samozrejme prácu s nimi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.106.–
Reklama
Reklama
lukas.balaz0
Super člen
2. 10. 2013   #2
-
0
-

ešte som zabudol, robím OpenGL na SDL, ale ak by ste už niečo našli aj v niečom inom, by som sa už naučil, je to asi rýchlejšie ako robiť to knižnicu sám

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.106.–
lukas.balaz0
Super člen
3. 10. 2013   #3
-
0
-

Tak prosím vás nikdo nič nevie ?? fakt to súrne potrebujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.106.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 83 hostů

Podobná vlákna

OneSkill Manager — založil Awer

Layout Manager — založil crash

Manager na diskete — založil Bengo

[C#] Free Download Manager — založil p-r-e-d-a-t-o-r

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý