Zdravím mám problém můj notebook dosahuje extrémních teplot a to i přesto, že větráček je zcela v pořádku, vyčištěný, žebra též a správně přidělaný. Bez zatížení procesoru dosahuje 85-95 C° HDD 55-70 C° ,
Nevíte někdo co s tím může být špatně ?
Zdravím mám problém můj notebook dosahuje extrémních teplot a to i přesto, že větráček je zcela v pořádku, vyčištěný, žebra též a správně přidělaný. Bez zatížení procesoru dosahuje 85-95 C° HDD 55-70 C° ,
Nevíte někdo co s tím může být špatně ?
Kenvelo - co treba vypsat znacku s cislem a par komponent jako grafika, disk, procesor, ram, jmeno programu, jak s nb ?
Obecne. Muze to byt vyrobni vada, vetracek nedoleha k procesoru. Muze to byt normalni chovani pro tu hru...
Aha, nedopsana veta :) Jak s nb zachazis? Treba v perinach to nestiha odvetravat :) Nebo treba na grafice intel pustis houbelec hry na max detaily. 60 stupnu pro disky se mi moc nezda, ani jako cool, zvlast ne pro nb disky, to bych spis ocekaval pro stolni pc. Navic western, fuuuj, ty se rychleji kazi :)
otazkou taky muze byt, jestli se vetrak vubec toci... muze byt profouklej vycistenej a tak.. ale furt se nemusi tocit
a ja sem to pripadne resil tak, ze sem za notebooka postavil velkej 14cm pomalobeznej vetrak (hodilo se hlavne kdyz bylo v pokoji vic jak 28stupnu aby mi nesel notebook pres 50 v zatezi)
#5 KIIV
Mám též za nb větrák (kancelářský, ale tím způsobem tu klepu kosu a PROC padne max o 3 stupně dolu.)
Spec :
Nb sem nikdy do postele netahal a hry nehraji, aspoň né na NB
#8 KIIV
Ano větřáček běží, pro jistotu sem právě rozebral znova nb žebra z venkovní strany byly čisté ale problém byl v tom že žebra vnitřní strany byly usazené a veškeré teplo šlo zpátky do NB, takže se omlouvám za zbytečné vlákno, NB má teploty : CPU max 65 min 42 základovka 60 a HDD 41...
dokonce je slyšet zvyšování a snižování otéček větráčku ;) Dále sem sundal starou pastu a nanesl novou.. ;) Díky a přeji hezký den ;)
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku