Zdravím, v úterý jdu na pohovor Junior programátor C++ chtěl bych se zeptat, co mohu očekávat za test ? vím že je to individuální ale pomohlo by mi kdyby jste mi zde třeba napsali nějakou programátorskou úlohu pro danou pozici.
Požadavky na pozici jsou :
Zkušenosti v C++,
AJ
SŠ/VŠ
výhodou zkušenosti s Real-Time Control Software
Firma se zabývá vesmírným programem.
Po případně pokud někdo může doporučit firmu kde člověk získá zkušenosti a praxi v C++ na pozici Junior, kdyby tento pohovor nevyšel =)
Všem za odpovědi předem díky ;)
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.211.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
a takovy oblibeny otazky jsou napriklad k cemu se pouziva modifikator volatile, mutable, jak zablokovat copy konstruktor, dedicnost, virtualni funkce, ciste virtualni objekty, otazky kolem const, pointeru a tak... nekdy i jestli znas c++11... a tak dale
ruzny kvizy na hledani chyb.. nekdy i v jakem poradi se vykonavaji konstruktory a destruktory a tak... jestli znas shared/unique pointery-... RAII
Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
no kdyz narazis na nejakou lepsi firmu, tak se snazi nejit jen po tomdle - todle se da snadno zjistit na netu. Serioznejsi firmy se snazi taky jednoduchejma ulohama zjistit jestli vubec mas na to myslet algoritmicky a tak. Jestli mas nejakej prehled a spon tusis o tech vecech co se ptaji ...
(ale nastesti pro tebe to zase tak moc nedelaj - minimalne jako junior budes testovanej asi spis na ty znalostni veci)
Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zdravím tak pohovorem sem prošel úspěšně s nabídkou na nové místo kde nastupuji v Pondělí což je paráda ;) Otázky byly velmi jednoduché opravdu se ptal pouze na teoretické věci co by měl znát každý programátor co se učí C++.. Dost si mě ale vychutnával na ukazatelích a třídách ;) Potom oprava dvou kódů a koukal se na můj kód co sem přinesl, trošku kritika zápisu ale jinak v pohodě ;)
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.211.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"