Volani metod v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Volani metod v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comVolani metod v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

fish230
Duch
11. 10. 2013   #1
-
0
-

Dobry den,

zacinam s C++ a rovnou potrebuji upravit neco v hotovych zdrojacich - zde https://github.com/…u/pdf2htmlEX

bohuzel jsem se dostal do bodu, kdy mi nejak nepomahaj znalosti z jinych programovacich jazyku. Priklad: v HTMLRenderer/text.cc je metoda HTMLRenderer::drawString(GfxState * state, GooString * s), avsak se mi nepovedlo najit jediny odkaz na tuto funkci, tudiz vubec netusim odkud se vola. Podobnych metod jsem nasel v projektu vice, zkousel jsem najit neco na netu, ale netusim co vlastne hledat? Jak volat funkci bez jmena? Budu rad za jakekoliv zacatecnicke tipy, p.s. stack jsem si uz vypsal, ale nepomohl.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.150.–
Kenvelo+2
Super člen
11. 10. 2013   #2
-
0
-

#1 fish23
Nějak nechápu tvojí otázku. Respektive pochopil sem to takto chceš volat funkci HTMLRenderer::drawString(GfxState * state, GooString * s) jestli to dobře chápu voláš funkci s třídy ? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.211.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
11. 10. 2013   #3
-
0
-

Najdi si příslušný hlavičkový soubor, pravděpodobně je ta metoda public. Takovou metodu třídy lze volat "zvenku". Musíš mít instanci třídy HTMLRenderer:

HTMLRenderer MojeInstance;   //statická instance třídy

MojeInstance.drawString(parametry se kterými to voláš);

Častěji se instance vytvářejí dynamicky pomocí operátoru new, pak máš pointer na instanci. Pak místo tečky figuruje -> (šipka)

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý