Poradí někdo ;) – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Poradí někdo ;) – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPoradí někdo ;) – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

ajva
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
16. 10. 2013   #1
-
0
-

Zdravím, řeším problém a nevím si již rady.

function vrat(){
            var a = new Array();
            var url = "/info.php";                
                $.getJSON(url,                 
                       function(data){ 
                            for (c=0; c<data.length; c++) {
                                a[c] = data.date[c];
                            }
                            alert("prijato:> " + a.length);                
                        }
                )
            return a;
        }
          
        test = vrat();
        alert("vraceno:> " + test.length);    

Pole a před návratem obsahuje x prvků, ale po provedení return je počet prvků v 0. Při console.log(test); vypiše :

Array[7]
0: "04.07.2012"
1: "05.07.2012"
2: "06.07.2012"
3: "07.07.2012"
4: "08.07.2012"
5: "09.07.2012"
6: "10.07.2012"
length: 7
__proto__: Array[0]

ale k datum se nedá dostat... Věděl by někdo řešení a popřípadě jak? Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1001:110:ed91:8d...–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
16. 10. 2013   #2
-
0
-

no ono to bude pravdepodobne mit co docineni s asynchronni povahou toho ajaxovyho requestu...

vratis a pred tim nez se naplni daty (tj. nez se vrati odpoved ze serveru a tak)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
ajva
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
16. 10. 2013   #3
-
0
-

#2 KIIV 

$.ajax( 
                    {
                        url: "/info.php",
                        dataType: "json",
                        async: false,            
                        success: function(data){ 
                                    for (c=0; c<data.weather.length; c++) {
                                        a[c] = data.date[0];
                                    }                      
                                }
                    }
                );
        alert(a[0]);

Jo to byl ten problém, díky...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.119.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Poradí mi někdo? — založil Ludas

Pořadí znaků — založil Synett

Pořadí Require — založil Akimi Keita

Pořadí vrstev — založil Roman

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý